Mainos

Kauko Röyhkän some-päivitys herättää keskustelua: "Papalla taas päiväunien aika"

9:00

Laulajakonkari Kauko Röyhkä ottaa osaa virallisella Facebook-sivullaan hänen uudesta singlestään käytävään keskusteluun. Suorasanaisena tunnettu mies ei kaunistele sanojaan.

Kauko Röyhkä on herättänyt ennenkin huomiota some-päivityksillään. Katso miehen haastattelu Huomenta Suomessa yllä!

Eilen tiistaina tiedotettiin laulaja Kauko Röyhkän ja The Boots -yhtyeen uudesta singlestä Seksikäs nainen. Röyhkä, 59, julkaisi tänään keskiviikkona virallisella Facebook-sivullaan postauksen aiheesta.

– Uudesta sinkustani Seksikäs nainen haluan sanoa sen verran, että se on protestilaulu. Olen seurannut keskustelua mediassa ja netissä ja minusta on tuntunut, että on aika muistuttaa, että meitä naisista pitäviä heteromiehiä on yhä olemassa, Röyhkä kirjoittaa provosoivasti.

Röyhkän kirjoitus menee vielä askeleen pidemmälle.

– Tiedän, ettemme ole muodikkaita kuten homot ja transseksuaalit (kaikki kunnia heille, ymmärrän että meitä on moneksi) ja joukkomme kutistuu koko ajan samalla kun syntyvyys Suomessa laskee. Nyt monet alkavat olla miesoletettuja ja naisoletettuja, eli ilmeisesti he eivät enää itsekään tiedä kumpaa sukupuolta ovat.

– Mutta minä olen aina tiennyt olevani heteromies (kirjoitan pienellä, en halua pöyhkeillä), jopa silloin kaukaisina aikoina, kun minua haukuttiin homoksi Oulun kaduilla. Silloin puolustin erilaisuuttani vetämällä ratsastussaappaat jalkaan ja hakkaamalla keikalla urpoja ratsupiiskalla. Nyt puolustan erilaisuuttani tai samanlaisuuttani tekemällä tämän vaatimattoman biisin, Röyhkä päättää päivityksensä.


Laulajan päivityksen kommenteissa julkaisua kommentoidaan muun muassa seuraavasti:

– Papalla taas päiväunien aika.

– Mitähän se nuori Kauko sanoisi jos kuulisi, että hänestäkin tulee lopulta pierun hajuinen konservatiivi.

– Pilasit biisin tällä selittelyllä. Ei hitto Kauko.

– Kökkö selitys. Meitä naisista pitäviä heteromiehiä on suhteessa aivan yhtä paljon kuin kaksikymmentä vuotta sitten. Mutta on kyllä järkyttävä protesti. Maa tärähtelee. Sain vapautuksen jatkaa heterouttani tässä homotsunamissa, jossa vain heteroimmat selviävät hengissä.

– Ketäs meitä protestilaulajia nyt oli, R Kelly ja R Öyhkä.

– Kaikille tästä mielensä pahoittaneille ressukoille vinkiksi, ihan voi lakata seuraamasta ihmisiä, joiden sanomisia ei halua kuulla, tai laittaa jopa sinne estolistalle.

Kauko Röyhkä päätyi itse myös kommentoimaan kommentteja.

– Hei, kiitti näistä kommenteista. Nyt tiedän millaista porukkaa täällä sivullani käy: huumorintajutonta, ahdasmielistä, mutta itseään vapaamielisenä pitävää. No, onneksi sentään useimmat ottavat rennommin. Tiedän, että jotkut eivät osaa kovin hyvin kirjoittaa, mutta nyt huomaan, etteivät he osaa edes lukea, tai sitten hurskastelun sokeus estää näkemästä mitä oikeasti sanon, Röyhkä kirjoittaa kommentissaan.

Uusi Kauko Röyhkä & The Boots -single on kuunneltavissa täällä.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja