Kauhun kuulutus keskeytti perhetapahtuman: "Itkevä pikkupoika on yksin kuumassa autossa" – palomiehet eivät aikailleet ja rysäyttivät ikkunan rikki, lapsi ambulanssiin

Kahdeksantoista kuukauden ikäinen vauva pelastettiin kuumasta autosta palokunnan toimesta Saffron Waldenin kaupungissa Isossa-Britanniassa viime lauantaina.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun ohikulkija ilmoitti autoon lukitusta itkevästä pikkupojasta hätäkeskukseen hieman neljän jälkeen päivällä. Lämpötila oli tuolloin ulkona noin 25 astetta, kertoo Mirror-lehti.

Silminnäkijä Cheryl Thomas kertoo Mirrorille, että auton läheisyydessä oli perhetapahtuma, joka keskeytyi kuulutukseen.

– Yhtäkkiä tuli kuulutus, jossa kerrottiin, että itkevä pikkupoika on jätetty kuumaan autoon, Thomas kertoo tapahtuneesta.

Tapahtumasta näki suoraan parkkipaikalle, jonne oli saapunut pelastushenkilökuntaa. Thomas todisti, kun viranomaiset yrittivät päästä auton sisään.

– Kaikki katsoivat ympärilleen etsien vanhempaa, joka ryntäisi paikalle, mutta ketään ei tullut. Emme voineet uskoa sitä, eikä ketään näkynyt vielä kymmenenkään minuutin kuluttua.


Palokunta pelasti lapsen

Saffron Waldenin palokunta kertoo omassa sosiaalisen median kanavassaan, että lopulta palokunta rikkoi auton kuljettajanpuoleisen ikkunan ja murtautui autoon sisään.

Mirrorin mukaan lapsi itki ja oli selvästi ahdistunut, kun hänet otettiin pois autosta. Ikkunan hajottamisen jälkeen lapsen äiti saapui autolle toisen lapsensa kanssa.

Autoon jätetty vauva vietiin suoraan ambulanssiin tarkastettavaksi äitinsä kanssa. Poliisit puhuivat äidin kanssa tämän jälkeen.

Poliisi tutkii tapahtunutta tarkemmin. Tapauksesta on tehty myös lastensuojeluilmoitus.

Lähde: The Mirror

Lue myös:

    Uusimmat