Kauhistuttava video: olympialaisiin matkalla oleva 11-vuotias tähtiurheilija kaatui korkeuksissa – lajilegenda lähetti terveisiä sairaalaan

11-vuotias brittiläis-japanilainen rullalautailija-ammattilainen Sky Brown kaatui kauhistuttavasti korkeuksissa skeittilaudan päältä temppua yrittäessään.

Viimevuotinen MM-pronssimitalisti Brown on julkaissut tilanteesta videon, jossa hän lähtee putoamaan useiden metrien korkeudesta. Videon lopussa hän makaa sairaalavuoteessa toinen silmä mustana. 

– Tiedän, että monet ihmiset ovat minusta huolissaan, mutta älkää huoliko, olen ok. Odotan innoissani, että palaan vielä vahvempana ja kovempana, Brown kirjoitti ja kiitteli saamistaan viesteistä ja tuesta.

Brownin tilanteeseen reagoi myös lajilegenda Tony Hawk.

– Huonoin päivä koskaan. Toivon, että leikkauksesi on ollut onnistunut, Hawk kirjoitti kommenttikenttään.

Britanniaa edustava 11-vuotias Brown on maailman nuorin ammattilaisskeittaaja. Hän on rullalautailun park-sarjan naisten maailmanrankingin kolmonen ja jahtaamassa paikkaa ensi vuoteen siirrettyihin Tokion olympialaisiin. Brown on ollut vahvoilla, sillä rankingin 12 parasta saavat sinne automaattisesti paikan. 

Jos Brown kisaisi olympialaisissa ensi vuonna, hän olisi tuolloin 12-vuotiaana Britannian historian nuorin olympiaurheilija.

– Tavoitteeni on päästä olympialaisiin ja kokea se kaikki. Haluan näyttää tytöille ympäri maailman, mikä on mahdollista, Brown sanoi viime syksynä julkaistussa Telegraphin haastattelussa

Lue myös:

    Uusimmat