Käty eli kämppä tyhjänä! Salkkareiden uusi nettisarja on tarina ikimuistoisista kotibileistä

0:30

Salattujen elämien suositut nettisarjat saavat jatkoa tällä kertaa nuorisoon keskittyvän Kämppä tyhjänä -sarjan myötä.

Katso videolta Kätyn traileri!

Käty eli Kämppä tyhjänä on Pihlajakadun nuorten Violan, Benjaminin, Nellan ja Severin tähdittämä tarina ikimuistoisista bileistä.

Sarjan ensimmäinen kausi julkaistaan Katsomossa torstaina 24.5. kello 00.00. Jatkoa tarinalle seuraa elokuussa, jolloin julkaistaan Kämppä tyhjänä 2.

Kämppä tyhjänä eli #käty kertoo Pihlajakadun nuorison ikimuistoisista kotibileistä. Jiri ja Eva ovat viikon työmatkalla ja kämpät jäävät nuorison käyttöön.

On aika järjestää ikimuistoiset bileet, pitää hauskaa ja tutustua sen varjolla vastakkaisen sukupuolen edustajiin ja päihteiden ihmeelliseen maailmaan. Ystävyys on koetuksella, kun kisaillaan samoista ihastuksista ja sekoillaan tunteiden carting-radalla.

Kätyn pääosassa nähdään Pihlajakadun tutut nuoret eli Viola (Vivi Wahlström), Benjamin (Aaron Bojang), Nella (Sonja Kasurinen) ja Severi (Roope Puhakka), mutta mukaan mahtuu muutama koulukaveri ja yksi Jonnekin.

Ennen Kätyn julkaisua faneja hemmotellaan sosiaalisessa mediassa keskiviikkona 23.5. kello 17.30 alkaen, jolloin sarjan nuoret näyttelijät viettävät suorassa lähetyksessä kick off -iltaa.

Livelähetyksiä voi seurata Salattujen elämien Facebookissa (17.30–18.00), Instagramissa (18.00–18.45) ja YouTubessa (18.45–19.30). 

Kämppä tyhjänä-nettisarja on kahden kauden mittainen kokonaisuus, joista molemmissa on viisi jaksoa. Sarjan toinen kausi julkaistaan Katsomossa elokuussa ja siitä tiedotetaan erikseen myöhemmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja