Katy Perry muutti tyyliään radikaalisti – katso!

Laulaja Katy Perry on tunnettu upeista tyylimuutoksistaan. Tuoreen L'Officie-lehden kansikuva osoittaa, että Perryllä on yhä ässiä hihassaan, mitä tyylimuutoksiin tulee.

27-vuotias laulaja Katy Perry on käynyt jälleen läpi tyylimuutoksen. Tätä nykyä popparin hiukset herättävät huomiota tulenpunaisina.


Perryn uusi hiusväri on tulenpunainen, eikä laulajatarta ole tunnistaa tuoreesta kuvasta. Selvästi hoikistuneesta Perrystä napattu kuva oli myös hyvin herkkä. Tavallisesti Perry on totuttu näkemään räväkämmissä kuvissa.

Korallinsävyisessä paidassa kansikuvassa poseeraava Perry hakee tyylinsä rajoja jatkuvasti. Kansikuvalla Perry osoittaa onnistuvansa myös aistikkaammissa kuvissa vakuuttavana, jos tarve vaatii.

Perry on vuosien varrella värjäyttänyt hiuksensa miltei kaikilla sateenkaaren sävyillä. Perry on viihtynyt vuosien saatossa muun muassa sinisissä, violeteissa ja vaaleanpunaisissa hiuksissa.

Aiemmin Perry on käyttänyt ahkerasti myös peruukkeja. Tänä päivänä hän on kuitenkin selvästi mielummin värjännyt omat hiuksensa radikaaleilla sävyillä, kuin luottanut tekohiuksiin.

Lue myös:

Tykkää AVAsta Facebookissa!

AVA

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat