Katy Perry vaihtoi taas hiusväriä: Ovatko nämä laulajan järkyttävimmät kutrit?

Katy Perry on jälleen tarttunut hiusväripurkkiin ja värjännyt hiuksensa surun sävyttämiksi. Ovatko kyseiset hiukset kaikista järkyttävimmät, vai viekö jokin muu kokeilu voiton?

Laulaja Katy Perry, 27, on vaihtanut jälleen radikaalisti hiustensa väriä. Tummana kaunottarena tiensä tähtiin saavuttanut nainen on kokeillut erilaisia hiusmalleja ja -värejä erikoisten peruukkien myötä, mutta viime aikoina nainen on tarttunut hiusväripurkkiin saadakseen pysyvämmän muutoksen – ainakin hetkeksi.

Russell Brandin kanssa eroon päätynyt Katy Perry on nyt leikkauttanut polkkahiukset ja vaihtanut hiustensa värin turkoosinsiniseen. Hiusten väri lähentelee samaa linjaa, kuin Lady Gagan hiukset kesäkuussa 2011. Perryn kerrotaan alkaneen muuttaa hiustensa väriä sinisen sävyisiksi lähes heti eron tultua ajankohtaiseksi.

Hiusten värin vaihtaminen siniseen sävyyn on uskottu johtuvan siitä, että Perry tuntee olonsa tällä hetkellä alakuloiseksi. GiveLove-hyväntekeväisyystapahtumassa edustanut Perry hymyili kameroille, mutta hänen olemuksen vaikutti vaimealta.

Ennen turkoosia kuontaloa Perry edusti vaaleanpunaisin kutrein. Vaaleanpunainen hiusväri oli siitä katala, että se haaleni alta aikayksikön.

Perry viihtyi vain hetken aikaa blondina. Tiesitkö, että tulisena tummana kaunottarena tunnetulla Katy Perryllä on blondi menneisyys? Laulajan nimittäin kerrotaan olevan luonnostaan vaaleahiuksinen!

Ennen kuin Perrystä tuli blondi, hän järkytti fanejaan punaisilla kutreillaan: kyseessä oli kuitenkin välivaihe, nimittäin Perry pyrki vaalentamaan tumman kuontalonsa blondiksi. Tämä ei käynytkään niin suit'sukkelaan, vaan ensin nainen joutui omien sanojensa mukaan kärsimään keskeneräisistä hiuksistaan.

Ennen kuin Perryn radikaalit hiusvärjäyskokeilut alkoivat, nainen käytti erilaisia peruukkeja. Etenkin sähkönsininen peruukki nähtiin naisen päässä monille eri keikoilla.

Lähes koko uransa ajan Katy on värjännyt hiuksensa, ripsensä ja kulmansa tumman ruskeiksi.

Mikä mielestäsi on Katy Perryn järkyttävin hiustyyli? Entäpä paras? Kommentoi alle!AVA

Kuvat: GettyImages, Splash

Lue myös:

    Uusimmat