Katy Perry haluaa eroon tyhjän panttina seisovasta miljoonatalostaan

Laulaja Katy Perry haluaa lopullisesti eroon talosta, jonka osti yhdessä ex-mies Russell Brandin kanssa.

Poptähti Katy Perry on vihdoin laittanut myyntimarkkinoille talon, jossa ei ole päivääkään asunut. Perry osti Los Angelesissa sijaitsevan talon vuonna 2011 yhdessä silloisen aviomiehensä, brittikoomikko Russell Brandin,kanssa liki viidellä miljoonalla eurolla.

Pariskunnan erottua Brand luovutti talon suosiolla ex-vaimolleen ja nyt Perry pyytää hulppeasta talostaan 5,3 miljoonaa euroa.

Pinta-alaa 1920-luvulla rakennetussa talossa on huikeat 820 neliömetriä. Talossa on yhteensä seitsemän makuuhuonetta ja seitsemän kylpyhuonetta, joiden lisäksi vielä neljä WC:tä. Talon ylpeys on 13 metriä pitkä ja tuplasti korkeampi olohuone, josta pääsee terassille ihastelemaan kaupunkimaisemia.

Lisäksi kolmikerroksisesta kartanosta löytyy kirjasto takkoineen, mediahuone sekä tilava keittiö huippuluokan laitteineen. Pihalta löytyy luonnollisesti uima-allas.

Päärakennuksen lisäksi tiluksiin kuuluu kaksikerroksinen rakennus, jonka yläkerrassa on kolmen auton talli ja alakerrassa asunto henkilökunnalle sekä studio. Lisäksi toisessa vierastalossa on makuuhuone, keittiö sekä kylpyhuone.

LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen / Jokakoti.fi

Lähde: realestalker.blogspot.fi

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja