Katy Perry ei ole valmis puhumaan erostaan

Laulaja Katy Perry ei suostu puhumaan erostaan Russel Brandista, Female First uutisoi. Tähti meni niin pitkälle, ettei halunnut tavata toimittajia lainkaan viikonlopun Super Bowl -ottelujuhlissa.

Laulaja Katy Perry ei ole valmis puhumaan avioerostaan koomikko Russel Brandista. Laulaja on niin tosissaan vaitiololupauksensa kanssa, että hän ei suostunut näkemään toimittajia Super Bowl -ottelun esijuhlista. Perry halusi toimittajat pois punaisen maton vierestä, jotta kukaan ei kysyisi häneltä arkaluontoisia asioita.

Hittilaulaja oli naimisissa Brandin kanssa vain 14 kuukautta, joten ero on vielä tuoreessa muistissa.

– Katy ei ole valmis puhumaan siitä mitä tapahtui Russelin kanssa. Hän halusi keskittyä antamaan upean shown viikonlopun kuumimmassa juhlassa ja nauttia ystäviensä seurasta. Hän tiesi, että jos hän antaa median kysyä kysymyksiä, he kysyisivät häneltä Russelista, eikä hän halunnut käsitellä aihetta, ystävä kertoo.

American OK-lehti uutisoi, että Perryn ex Brand on jo naulinnut silmänsä seuraavaan kaunottareen, 500 days of Summer -elokuvan tähteen Zooey Deschaneliin. Deschanelin ulkonäössä on paljon samaa kuin Perryssä ja lähteen mukaan Brand on ihastunut näyttelijän ihanaan huumorintajuun.

– Russel on katsonut Zooeyta sillä silmällä jo pitkän aikaa. Hän on lähettänyt Zooeylle hauskoja flirttailevia tekstiviestejä nähdäkseen, voisivatko he olla yhdessä, lähde kertoo.

Itsekin vastikään eronnut Deschanel ei ole vielä vakuuttunut Brandin iskuyrityksistä.

– Hän on kuullut Brandin maineesta naistenmiehenä, eikä ole varma onko hän valmis siirtymään seuraavaan suhteeseen niin pian.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja