Katy Perry aikoo kadota julkisuudesta – kaipaa pitkää lomaa

Poptähti Katy Perry haluaa ottaa etäisyyttä uraansa parantaakseen sydänsurunsa.

Supertähti Katy Perry, 27, aikoo ottaa lomaa hektisestä urastaan ja keskittyä parantamaan sydänsurujaan joulukuisesta (2011) erosta entiseen mieheensä Russell Brandiin, 37. Pariskunta ehti olla naimisissa vähän yli vuoden, mutta seurusteli ennen avioliittoon astumista. Yhtenä syynä pariskunnan eroon on pidetty Brandin – joka myös haki eroa – kyvyttömyyttä suhtautua Perryn uranluontiin.

– Kun löydän sen ihmisen, jonka kanssa tulen viettämään lopunelämäni, minun ei tarvitse valita hänen ja urani välillä, koska näistä asioista ei ole uhkaa toisilleen, Perry kommentoi uudessa omaelämänkerrallisessa ja dokumentaarisessa elokuvassaan.

Perryn huhutaan suunnittelevan piiloutumista medialta ja julkisuudelta saatuaan päätökseen Katy Perry: Part Of Me -elokuvansa promotoimisen. Laulaja ei kuitenkaan tiedä vielä, missä aikoo piilotella.

– Aion hankkia karttapallon, pyöräyttää sitä ja matkustaa paikkaan, jonne sormeni tökkään. Olen pienestä tytöstä lähtien halunnut tehdä niin, Katy Perry pohtii.

Perryn kerrotaan puhuneen avoimesti lähipiirilleen ja työtovereilleen tarvitsevansa kipeästi pitkää taukoa urastaan parannellakseen sydänsurujaan. Kiireinen artisti esiintyi California Dreams -kiertueellaan viime vuonna 124 eri lavalla ympäri maailman, eikä ehtinyt keskittyä juurikaan itseensä.

Katy Perry tapailee tällä hetkellä Florence + The Machine -yhtyeen kitaristia Rob Ackroydia.


Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja