Katy Perry romahti keikalla avioeron myötä

Popdiiva Katy Perry paljastaa tuntemuksiaan avioerostaan Part of Me -elokuvassaan.

27-vuotias Perry ja 37-vuotias brittikoomikko Russel Brand tutustuivat lokakuussa 2009. Pariskunta meni naimisiin Intiassa näyttävissä häissä lokakuussa 2010. Pariskunta oli naimisissa ainoastaan reilun vuoden ajan, kun liitto jo ajautui karille.

Noin puolen vuoden suruajan jälkeen Perry on vihdoin valmis kertomaan kipeästä erosta ja siitä hän puhuu People-lehden mukaan tulevassa elokuvassaan. Perry kertoo suurimman rasitteen heidän suhteessaan olleen välimatka ja kiireet. Vaikka Katy yritti tiukan kiertueaikataulun ohella lentää myös tapaamaan aviomiestään, ei yhteistä aikaa ollut tarpeeksi.

Elokuvassa nähdään kohtaus, jossa Perry saa kontrolloimattoman itkukohtauksen juuri kun naisen pitäisi nousta lavalle. Lopulta laulaja saa kuitenkin koottua itsensä, vaikka tunnemyllerryksen keskellä ei varmasti ole helppoa ottaa yleisöä haltuun.

Artisti vihjaa myös hänen suosionsa olleen liikaa Russelille.

– Mietin usein, että kun löydän lopullisen elämänkumppanini, minun ei tarvitse valita uran ja rakkauden välillä. Kumppanini ei kokisi uraani uhkana. Sitten tajusin, että suhteeni ei ollut sellainen, Katy kertoo.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja