Katsotko koskaan toisten naisten rintoja? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Katsotko koskaan toisten naisten rintoja? Jos, niin miksi?" kysyy Kata68.

Näin naiset vastasivat

"Katson. Varsinkin jos rinnat on laitettu ”tarjottimelle”, niin on kyllä vaikea katsoa mitään muuta kuin niitä rintoja. Mutta myös kaunis povi vetää katseen alas silmistä ja siinä ei ole koolla mitään merkitystä."
– 47, pienemmät olis kivemmat

"Kerran, kun puhe oli rinnoista ja mainitsin jotakin omistani, huomasin, että keskustelukumppanin katse vilahti "niihin". Onhan se luonnollista: jos joku vaikka sanoo "et kyllä arvaisi, että minulla on vain yksi rinta", totta kai haluan katsoa, että arvaisinko vai en! En tuijota rintoja niin sanotusti "muuten vain" ohimennessä tai kaupoissa, mutta jos puhe on esimerkiksi rinnan koosta, vilkaisen kyllä keskustelukumppanin rintoja."
– 29, ne on just sopivan kokoiset!

"Saatan katsoa toisten naisten rintoja, jos ne ovat jotenkin erityisen tyrkyllä tai vaikka kovin isot. En kuitenkaan katsoessani ajattele rinnoista mitään erityistä, en esimerkiksi arvostele tai vertaa rintoja omiini. Rinnat eivät ole mielestäni erityisen kiinnostava ruumiinosa, vaan yleensä kiinnitän huomioni kasvoihin tai kokonaisuuteen."
– 28, yleensä tyytyväinen rintoihinsa

"Kyllä sitä silloin tulee katsottua, jos yhdistelmänä on valtaisa varustus ja napaan asti ulottuva kaula-aukko: asiaa ei vain voi olla huomaamatta. Mutta yleisellä tasolla ei tule katseltua."
– 23, omat tissit parhaat tissit

Lue myös:

    Uusimmat