Katso video: Tampereen keskustassa syttyi maanalainen palo – aiheutti erittäin myrkyllistä savua

2:14
Katso video: Tampereella varoitettiin palon vuoksi myrkyllisestä savusta - tältä näyttivät suuren maanalaisen tulipalon sammutustyöt.

Tampereen keskustassa alkuillasta syttyneen suuren viemäripalon jälkisammutustyöt ovat päättyneet, kertoo Pirkanmaan pelastuslaitos.

Tampereen keskustassa sijaitsevalla viemärisaneeraustyömaalla syttyi suuri tulipalo torstai-iltana. Palo syttyi Rautatienkadun ja Verkatehtaankadun risteyksessä.

Tulipalosta annettiin terveydelle vaarallisen savun vuoksi vaaratiedote. Yhdeksän jälkeen illalla vaaran kerrottiin olevan ohi.

– Maan alla viemäriverkossa palaa lasikuitusukkaa. Jos on muuta kaapelia siinä niin ne palavat tällä hetkellä myös, Pirkanmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Mika Kupiainen kommentoi MTV Uutisille alkuillasta.

Palo syttyi kesken viemäritöiden. Kupiaisen mukaan tiedossa ei ole henkilövahinkoja.

– Se on vaikea paikka sammuttaa. Kyllä tässä voi mennä aikaa, mahdoton arvioida onko se tunti vai kaksi, Kupiainen arvioi aiemmin.

Paikalla oli noin 20 pelastuslaitoksen yksikköä.

– Pelkästään Rautatienkadulla, joka siis on suljettu liikenteeltä, on kymmenisen pelastuslaitoksen erilaista ajoneuvoa. Poliisi on siis sulkenut tuon tien ja myös ohjaa tässä juna-asemalta tulevia kansalaisia, etteivät menisi tuonne suuntaan, paikalla ollut MTV Uutisten toimittaja Maria Aarnio kuvaili ennen kello yhdeksää torstai-iltana.

Sisä-Suomen poliisilaitos kertoi Twitter-tilillään, että liikenne oli katkaistu Tampereen keskustassa Rautatienkadulla Vuolteenkadun ja Hämeenkadun väliltä.

Juttua päivitetty 3.12.2021 kello 5.20: Jälkisammutustyöt ovat päättyneet.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja