Mainos

Katso pohjoismaisia huippusarjoja missä ja milloin vain! Nämä kaikki löytyvät C Moresta

Suomalaisille suunnattu C More on uusi striimauspalvelu, josta löytyy lukuisia kotimaisia ja pohjoismaisia suosikkisarjoja. Tiesitkö, että C Moren ansiosta pystyt nyt katsomaan missä vain ja milloin vain muun muassa kehuttua ruotsalaissarjaa Modus tai suursuosikiksi noussutta Solsidania?

Nämä kaikki pohjoismaiset huippusarjat löytyvät C Moresta:
Modus – 1 kausi
Silta – 1 kausi
Gåsmamman – 2 kautta
Midnight Sun – 1 kausi
Solsidan – 5 kautta
Saknad – 1 kausi
Farang – 1 kausi
Roba – 3 kautta
Klikkaa mua – 2 kautta
Ex-Onnelliset – 1 kausi
Helppo elämä – 3 kautta

Kokeile 1kk maksutta – cmore.fi

C Moressa suomalaiset on otettu erityisellä tavalla huomioon – ja tämä näkyy etenkin suomalaisten ja pohjoismaalaisten sarjojen runsautena. Suomalaisten virallisessa viihdekirjastossa sarja- ja leffavalikoima on koottu nimenomaan suomalaisten katselutottumusten mukaisesti.

– Sisällön eteen olemme tehneet töitä enemmän kuin koskaan. Tulemmekin talven mittaan julkistamaan sekä MTV:lle että C Morelle ennennäkemättömiä ohjelmakokonaisuuksia, jotka varmasti saavat suomalaiset innostumaan, MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund kertoo.

C Moressa on laaja kattaus kiinnostavimpia ja ympäri maailmaa ylistystä keränneitä suosikkisarjoja suomalaisten iloksi. Sarjavalikoimaa myös laajenetaan jatkuvasti – ja jatkossa palveluun tuodaan lukuisia C More -alkuperäissarjoja. 

Modus – hyytävää jännitystä rikospsykologin näkökulmasta

Uudessa ruotsalaisessa jännityssarjassa Modus sukelletaan rikospsykologi Inger Johanne Vikin (Melinda Kinnaman) työhön. Hän ajautuu tutkimaan murhaa, jonka ainoa todistaja on hänen oma, autistinen tyttärensä Stina (Esmeralda Struwe). Ruumiita ilmestyy vähitellen lisää ja pian huomataan, että kuolemantapauksissa on havaittavissa selkeä, toistuva kaava...

Gåsmamman – tarina äidistä, joka suojelee lapsiaan kuin naarasleijona

Draamatrillerisarja Gåsmamman kertoo ruotsalaisen kolmen lapsen äidin, Sonjan (Alexandra Rapaport), tarinan. Sonja on äiti, joka joutuu mukaan rikolliseen toimintaan, sillä hän on valmis tekemään kaikkensa lastensa eteen. Järkyttävä matka rikollisille poluille alkaa, kun Sonjan miehen elämästä paljastuu puoli, jollaista kukaan ei olisi osannut aavistaa...

Midnight Sun – mystinen jännityssarja kurkistaa saamelaiskulttuuriin

Ruotsalaisessa jännityssarjassa matkataan napapiirille selvittämään ranskalaismiehen raakaa murhaa. Upeissa, pohjoisissa maisemissa kuvatussa Midnight Sun -sarjassa yhteistyöhön salaperäisen murhan selvittämiseksi ryhtyvät ranskalaiskonstaapeli Kahina Zadi (Leïla Bekhti) ja saamelainen konstaapeli Anders Harnesk (Gustaf Hammarsten). Mystinen sarja on saanut valtavasti kehuja ympäri maailmaa sen ainutlaatuisen tunnelman ansiosta.

Solsidan – hersyvää huumoria arkielämän koukeroista

Suursuosioon noussut ruotsalaissarja Solsidan on hyppy keskiluokkaisen hammaslääkärin, Alexin (Felix Herngren), sekä pariskunnan esikoista odottavan boheemin näyttelijän, Annan (Mia Skäringer), elämään. Pariskunta muuttaa Tukholman liepeille Alexin lapsuudenmaisemiin, eikä arkielämän kommelluksilta tai monimutkaisilta ihmissuhdekoukeroilta voida enää välttyä. Uuden asuinpaikan ihmissuhdesopassa ovat mukana muun muassa Alexin lapsuudenystävä perheineen sekä ökyrikas liikemies Fredde vaimonsa ja lastensa kanssa...

Farang – uusi identiteettikään ei suojaa isää, joka haluaa tutustua tyttäreensä

Trillerisarja Farang vie katsojat Thaimaan lämpöön – mutta sarjan tunnelma on kaukana lomamatkan lämmöstä. Entinen pikkurikollinen, Rickard (Ola Rapace) todisti oikeudessa rikoskumppaneitaan vastaan ja joutui turvallisuussyistä muuttamaan Thaimaahan uusi identiteetti turvanaan. Kymmenen varovaista vuotta myöhemmin Rickardin teini-ikäinen tytär Thyra päättää etsiä isänsä kohtalokkain seurauksin...

Farang on nähtävissä C Moressa 9.3. alkaen ja 8-osaisesta sarjasta julkaistaan yksi jakso viikossa.

Klikkaa mua – kun seuraa etsii netistä, voi lopputulos yllättää

Suomalaisessa draamasarjassa sukelletaan nelikymppisen Ellan elämään. Kolmen lapsen äidin elämässä tapahtuu uudenlaisia käänteitä sen jälkeen, kun hän luo profiilin Click Me -nettideittipalveluun. Profiilin perustaminen osoittautuu hyvin tuloksekkaasti ja Ella ryhtyy tapailemaan palvelun kautta löytämiään kumppaniehdokkaita – ja yrittää sovittaa deittailun suurperheen äidin elämään.

Ex-Onnelliset – futuristinen ajatus siitä, mitä eroperheen arki voisi olla

Ex-Onnelliset kertoo viiden suomalaisen lapsiperheen tarinan. Perheitä yhdistää se, että vanhemmat ovat päätyneet eroamaan, mutta he eivät ole muuttaneet eri osoitteisiin – eivätkä muutakaan. Perheiden tarinoissa nimittäin myös se on yhtäläistä, että he haluavat tehdä uudesta elämäntilanteesta mahdollisimman tuskatonta sekä itselleen että lapsilleen. Tämä toteutuu vanhempien sovittujen vuoroviikkojen ja ja sähköovilla varusteltujen asuntojen ansiosta. Humoristinen Ex-Onnelliset tarjoaa katsojille terapiaa, uusia ratkaisumalleja ja ajattelemisen aihetta.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.