Katso ensimmäisenä Suomessa: Björkin upouusi musiikkivideo Muumi-leffan tunnusbiisistä

Björkin uusi musiikkivideo Muumi ja punainen pyrstötähti -elokuvan tunnussävelmästä on nyt katsottavissa MTV3.fin Viihdeuutisten sivuilta.

Islantilaistähti Björkin esittämä tunnuslaulu Muumi ja punainen pyrstötähti -elokuvaan saa ensi-iltansa musiikkivideona.

The Comet Song -niminen kappale on ensimmäinen uusi julkaisu Björkiltä lähes kahteen vuoteeen. Muumeja rakastava laulaja kertoi elokuvan kutsuvierasensi-illassa kappaleen säveltämisen olleen kunniatehtävä.

– Olen pitkään ihaillut Tove Janssonia, sekä muumeja että hänen muuta tuotantoaan. Minua on inspiroinut filosofia, jonka hän punoo tarinoihinsa, sekä hänen elämäntyylinsä ja suhteensa luontoon. On hienoa, kuinka Tove Jansson toivottaa tervetulleeksi kaiken inhimillisen, oli se kuinka eriskummallista tahansa, Nuuskamuikkusta lapsena ihaillut Björk hehkutti.

The Comet Songin video on koostettu Muumi ja punainen pyrstötähti -elokuvan animaatioista Björkin toivomuksen mukaan.

Kaikki laulun keräämät tulot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen Unicefin Pakistan-lastenrahaston kautta. Elokuvateattereissa paraikaa pyörivä Muumi ja punainen pyrstötähti 3D -elokuva vuorostaan tukee WWF:n Itämeren pelastamishanketta: jokaisesta Suomessa myydystä elokuvalipusta lahjoitetaan 10 senttiä Itämeren pelastustyöhän.

Tarvitset videon katsomiseen ilmaisen Microsoft Silverlight -ohjelman, jota tarvitset myös Big Brother -sivuston videoiden katsomiseen.Asenna Silverlight tästä.

Katso Björkin The Comet Song -kappaleen video tästä:

Lue myös:

    Uusimmat