Katri Riihilahden aviomies Aki Riihilahti on omaksunut roolinsa kodin huoltojoukoissa: "Ruoka on valmiina ja jalkapohjat hierottuna"

Tanssinopettaja Katri Riihilahden aviomies Aki Riihilahti pitää huolta, että huolto pelaa kotona: "Ruoka on valmiina ja jalkapohjat hierottuna" 5:04
Videolla Aki Riihilahti paljastaa, mikä oli kutkuttavin hetki Tanssii Tähtien Kanssa -livepäivissä. Katso koko haastattelu videolta!

HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti saapui TTK-lähetykseen tsemppaamaan vaimoaan tanssinopettaja Katri Riihilahtea. 

HJK:n toimitusjohtaja ja itsekin TTK-kilpailuun osaa ottanut Aki Riihilahti saapui 17.9. seuramaan paikan päälle suoraa  Tanssii Tähtien Kanssa-livelähetystä. Riihilahti kertoi, että saapui tsemppaamaan vaimoaan Katri Riihilahtea ja tämän tanssiparia Matti Suur-Hamaria, mutta odottaa innolla myös muiden tanssijoiden vetoja. 

Riihilahti nähtiin vuonna 2021 Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa Katrin parina. Pari on kertonut, että he olivat pitkään hyviä ystäviä kilpailun jälkeen. Vahva tunneside kuitenkin muuttui rakkaudeksi, sillä joulukuussa 2023 Riihilahti kertoi Iriz Silander ja VIP-vieraat -podcastin jaksossa seurustelevansa tanssinopettaja Katrin kanssa. Pariskunta meni naimisiin elokuussa. 

Aki Riihilahti on saanut seurata nyt aivan lähietäisyydeltä ja aviomiehen näkökulmasta Katrin valmistautumista livelähetyksiin. 

– Huikea respekti, miten he saavat joka viikko uuden esityksen kasaan, Riihilahti sanoi MTV Uutisten haastattelussa. 

Hän kertoo, että vaikka työt eivät yleensä tulekaan kotiin mukana, on hän pyrkinyt olemaan Katrin tukena TTK-koitoksessa. 

Tosi paljon jaamme, vaikka olenkin amatööri tanssissa. Olen kuitenkin itse elänyt urheilijan elämän ja tällä hetkellä autan urheilijoita. Enhän minä siitä tanssista osaa sanoa mitään. Minulle tietysti kuuluu myös huolehtia, että huolto pelaa kotona eli että ruoka on valmiina ja jalkapohjat hierottuna. Niin kuin aviomiehen kuuluukin tehdä, Aki Riihilahti kertoo. 

Riihilahti kertoo, että heidän hääpäivänsä elokuussa oli kaikin puolin täydellinen. Hän kertoo olevansa onnellinen nykyisestä elämäntilanteestaan. 

Kaikki sujui niin kuin pitikin. Olen todella onnellinen ja kiitollinen siitä. 

Videolla Aki Riihilahti paljastaa, mikä oli kutkuttavin hetki Tanssii Tähtien Kanssa -livepäivissä. Katso koko haastattelu videolta!

Sunnuntaina 18.9. katsojat pääsevät seuraamaan ensimmäistä suoraa Tanssii Tähtien Kanssa -lähetystä, jossa 11 tähtioppilasta: Shawn Huff, Emma Kimiläinen, Yeboyah, Sointu Borg, Mikko Penttilä, Maria Guzenina, Pia Penttala, Matti Suur-Hamari, Pernilla Böckerman, Jussi Heikelä ja Jarkko Niemi tanssivat opettajineen toiset tanssinsa.  

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

 

Lue myös:

    Uusimmat