Katri Kulmuni erosi esiintymiskoulutuskohun vuoksi – Vappu ja Marja Livessä nähtiin maaliskuussa iloinen ja maanläheinen ministeri

Vieraana Katri Kulmuni 9:10
Näin Katri Kulmuni esiintyi Vappu ja Marja Live -ohjelmassa.

Katri Kulmuni puhui Vappu ja Marja Livessä maanläheisesti kotipaikkansa murteella. 

Valtiovarainministeri Katri Kulmuni (kesk.) kertoi tänään tiedotustilaisuudessa eroavansa tehtävästään.

Kulmuni kertoi jatkavansa Keskustan puheenjohtajana. Keskusta ja keskustan eduskuntaryhmä valitsevat uuden ministerin mahdollisimman pian.

Suomen Kuvalehti kertoi tiistaina, että Kulmuni on syyskuusta lähtien hankkinut viestintäkoulutuksia miltei 50 000 eurolla.

Kulmuni kommentoi tänään, että eroaa siksi, koska haluaa kantaa poliittisen vastuun.

– Minun on kannettava poliittinen vastuu, vaikka en olekaan tiennyt kaikista kokonaisuuteen liittyvistä hankinnoista, enkä ole niitä tilannut tai hankkinut, Kulmuni totesi.

– Minullekin selvisi tähän käytetty kokonaissumma vasta tällä viikolla.

Maaliskuun lopussa Kulmuni vieraili MTV3-kanavan suositussa Vappu ja Marja Live -ohjelmassa kertomassa virastaan.

Torniosta kotoisin olevan Kulmunin puheen seasta kuului myös hänen kotipaikkansa, Peräpohjolan murre. Esiintyessään hän vaikutti myös hyvin läsnäolevalta ja maanläheiseltä.

Kulmuni on joutunut kevään aikana kovaan pyöritykseen koronatilanteen vuoksi. Hän kertoikin omasta voinnistaan suorassa lähetyksessä. Kulmuni sanoi ohjelman juontajille takovansa paljon töitä kriisin ollessa päällä.

– Minut on siunattu hyvillä unenlahjoilla, mutta nukun liian vähän, Kulmuni kertoi voinnistaan ohjelman juontajille Marja Hintikalle ja Vappu Pimiälle.

Kuinka pitkiä päiviä Kulmuni takoi koronatilanteen keskellä? Katso koko esiintyminen videolta!

Lue myös:

    Uusimmat