Katri Helenan ex-mies kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan

Kirjailija-tutkija Panu Rajalan, 63, sydän petti ja hän joutui suoraan leikkauspöydälle.

Rajala kirjoittaa nettipäiväkirjassaan joutuneensa sairaalaan myöhään keskiviikkoiltana 24. kesäkuuta. Hänet kiidätettiin ambulanssilla kotoaan Hämeenkyröstä Tampereen yliopistolliseen keskussairaalaan ja suoraan leikkauspöydälle. Hän kirjoittaa sydämen temppuilleen, mutta ei paljasta sen tarkempaa syytä miksi joutui sairaalaan.

– Tällainen tapaus, josta ei paljon vauriota toivon mukaan jäänyt, panee vähän hiljentämään ja miettimään uudelleen ikää ja toimintakyvyn rajoja. Sain hyvää ja asiallista hoitoa ja paljon viisaita elämisen ohjeita. Kunpa nyt malttaisin niitä noudattaa. Paras hoitaja on täällä kotona, Marjan hellässä hoivassa kunto ja mieliala nousevat taas kohisten.

Rajala arvelee, että sydänoireet saattoivat johtua siitä, että pitkän ja intensiivisen kirjoituskauden jälkeen tuli rehkineeksi liikaa kotonaan.

– Kokosin kokkoa, raivasin saunatyömaata, täytin vaihtolavaa, kärräsin multaa ja hiekkaa, innostuinpa yrittämään uutta soutuennätystäkin (eka 20 minuutin alitus täältä Törmälle) - ja kun siihen lisätään juhannuksen juhlinta tutuin menoin ja sahdein, sydän ilmoitti lievän vastalauseensa.

Panu Rajala meni naimisiin laulaja Katri Helenan kanssa vuonna 1997, liitto päättyi eroon vuonna 2004.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat