Kathy, 56, jätti hanttihommat ja poseeraa nyt tyrmäävän upeissa bikinikuvissa Sports Illustratedissa: "Ikääntyminen on kultaa"

Kolme esimerkkivartaloa: Näin valitset itsellesi sopivat bikinit 6:44
Kolme esimerkkivartaloa: Näin valitset itsellesi sopivat bikinit!

56-vuotias Kathy muistuttaa, että ikääntyminen on kultaa. – Minulla oli palava halu näyttää maailmalle, mihin yli 50-vuotiaat naiset kykenevät, hän kuvailee.

56-vuotiasKathy Jacobsposeeraa Sports Illustrated -lehdessä. Nainen esiintyi heinäkuun 2020 uimapukunumerossa päästyään finaaliin malleja etsivässä kisassa, kertoo New York Post

Haluaa laajentaa kauneuskäsitteitä

Kathy on aiemminkin toiminut mallina, joten pesti ei varsinaisesti ole uusi.

– Olen keksinyt itseni uudelleen monta kertaa, nainen kertoo.

Noin 160-senttinen ja 56-vuotias nainen haluaa laajentaa kauneuskäsitteitä. Hänen Instagram-nimimerkkinsäkin on ageisbeauty, suomeksi siis ”ikä on kauneutta”.

– Ei kauneudelle ole parasta ennen -päivää eikä pituusvaatimuksia, nainen muistutti CBS:n haastattelussa.

"Minulla oli palava halu näyttää"

Kathy on paitsi malli, myös kauneusalan yrittäjä, ja hän on ollut naimisissa yli 25 vuotta. Kathy on joutunut tekemään myös hanttihommia elättääkseen itsensä. Vuosi sitten siivoojana toimiessaan hän päätti alkaa tavoitella mallinuraa uudelleen.

– Päätin vain "kuules, aion mennä otattamaan kuvia itsestäni, ja aion ilmoittautua tähän uimapukumallikisaan". Minulla oli palava halu näyttää maailmalle, mihin yli 50-vuotiaat, minun tapauksessani yli 55-vuotiaat, naiset kykenevät, hän kuvailee.

Selaa kuvia nuolilla. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kathy treenaa kolmesti viikossa, ja myöntää kokeilleensa myös Botox-postoksia.

– Murruin hiljattain ja tein sen. Halusin näyttää niin hyvältä kuin voin. Jos parikymppiset hankkivat niitä, miksi minun ikäisteni pitäisi kärsiä stigmasta? Kathy kuvaili New York Postille.

"Ikääntyminen on kultaa"

Kathy haluaakin toiminnallaan inspiroida muita.

– On aika epäkäytännöllistä sanoa jollekulle viisikymppiselle miehelle tai naiselle, että hänen täytyy vain niin sanotusti ratsastaa auringonlaskuun, hän napauttaa.

–  En vain väitä, että yli 55-vuotiailla naisillakin on väliä, mutta myös, että lyhyillä naisilla on. On huikeaa, että olen päässyt näin pitkälle, vaikka olen 56-vuotias ja lyhyt

Hän toivoisi, että Sports Illustratediin pääseminen toisi uusia mahdollisuuksia.

– Ajattelen, että olen niin "out", että olen jo "in", ja haluan näyttää sen. Voit olla millainen tahansa, ja silti olla tähti. Ikääntyminen on kultaa.

Selaa kuvia nuolilla. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat