Kate Mossin yhdeksänvuotias tytär harjoittelee jo mallinuraa varten

Huippumalli Kate Mossin yhdeksänvuotias Lila Grace -tytär haaveilee jo parhaan ystävänsä Iris Law'n kanssa mallinurasta.

Kate Mossin, 38, yhdeksänvuotias tytär Lila Grace ja hänen paras ystävänsä, Jude Law'n ja Sadie Frostin tytär, niin ikään yhdeksänvuotias Iris Law haaveilevat jo mallinurasta.

– Lilalla ja minulla on tapana järjestää pieniä kuvauksia joka kerta kun tapaamme. Minä nautin siitä, sillä siinä on niin monta mahtavaa puolta: se on luovaa ja siinä ajattelee olevansa muodikas, yhdeksänvuotias Iris kertoi iloisena.

Tyttöjen innostus mallinuraa kohtaa sai alkunsa Mossin järjestettyä vanhemmalle tyttärelleen malli-teemaa mukailleet syntymäpäiväjuhlat. Vaatteiden kokeileminen ja meikkaaminen sai tytöt innostumaan mallinurasta.

– Kate on opettanut Irista ja Lila Gracea kävelemään oikein catwalkilla juhlien jälkeen, tuntemattomana pysyttelevä lähde kertoo.

– Nykyään Iris ja Lila Grace haluavat molemmat olla kuin Kate, lähde jatkaa.

Mossin intoa kannustaa tytärtään vaikealle uralle ihmetellään. Moss itse löydettiin muotinäytöksiin New Yorkista 14-vuotiaana. Nuorena mallinuransa aloittanut Moss on kärsinyt vuosien aikana monista mallimaailman kääntöpuolista: syömishäiriö ja huumeongelmat ovat hänen menneisyytensä varjoja.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat