Kate Moss yllätti rokkarimiehensä: Lemmenloma Ruotsissa

Supermalli Kate Moss viihtyi rakkaansa kanssa Ruotsissa.

Kate Moss yllätti miehensä, The Kill -kitaristi Jamie Hincen lomalla. NSD-lehti uutisoi parin viihtyneen erikoisessa puuhun rakennetussa hotellissa Pohjois-Ruotsin Bodenissa. Pari oli viettänyt Ruotsissa kaksi yötä joulukuussa.

– Hienoa, että he löysivät tänne. Matka oli Mossin syntymäpäivälahja miehelleen. Nyt vain odotamme seuraava julkisuuden henkilöä, joka löytää tiensä tänne, erikoisen hotellin rakennuttanut Britta Jonsson-Lindvall kertoo NSD:lle

Perheenjäsentensä kanssa matkustanut pari oli saapunut Ruotsiin yksityiskoneella. Sitten matka oli jatkunut helikopterilla. Moss oli kiinnostunut erikoisesta, puuhun rakennetusta hotellista nähtyään sen televisio-ohjelmassa.

Jonsson-Lindwall kertoo kunnioittavansa vieraiden toiveita salaisten vierailujen suhteen, mutta tällä kertaa Moss oli antanut luvan kertoa lomasta. Mossin käyttämä hieno huone maksaa noin 7200 kruunua eli noin 813 euroa yöltä.

– Heillä oli käytössään ylellisin huone, joka on korkealla puussa. Pari oli erittäin tyytyväinen ja toivoi tulevansa tänne vielä uudestaan. He kävivät myös koiravaljakkoajelulla ja nauttivat kolmen ruokalajin illallisen tarjoiltuna jäällä olevassa teltassa.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat