Kate Moss huipulla jo 25 vuotta – kuvat vuosien varrelta

Huippumallin näyttävä ura on kestänyt jo neljännesvuosisadan verran.

Kate Moss löydettiin 14-vuotiaana John F. Kennedyn lentokentältä New Yorkista. Tuolloin Moss allekirjoitti sopimuksen kolmen eri mallitoimiston kanssa. Tällä viikolla tulee kuluneeksi tasan kaksikymmentäviisi vuotta siitä, kun Kate aloitti menestyksekkään mallinuransa.

Kate Moss oli suuressa suosiossa 1990-luvulla, ja hänen hoikka ulkomuotonsa vaikutti sen ajan kauneusihanteisiin. Juhlimisestaan tunnettu huippumalli on edelleen suosittu kasvo mallimarkkinoilla 39 vuoden iästään huolimatta.

Moss on tuttu näky brittilehtien palstoilla myös yksityiselämänsä tiimoilta. Yksi suurimmista kohuista tapahtui Katen seurustellessa päihdeongelmaisen rokkari Pete Dohertyn kanssa vuonna 2005.

Supermalli joutui huumeskandaalin keskelle, kun videonauha hänestä käyttämässä kokaiinia lontoolaisessa levytysstudiossa vuoti julkisuuteen. Kohun seurauksena muun muassa Burberry ja H&M purkivat sopimuksensa Mossin kanssa.

Katella on tytär Lila Grace yhdessä lehtikustantaja Jefferson Hackin kanssa. Nykyisin Kate on naimisissa The Kills -kitaristi Jamie Hincen kanssa.

Lisää kuvia The Sun -lehden sivuilla.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat