Mainos

Kate Hudson uudesta teknologiasta: Tästä syystä saan meikata kevyemmin!

Näyttelijä Kate Hudson on innoissaan yleistyneestä HD-teknologiasta, sillä se tarjoaa mahdollisuuden kevyempään ja luonnollisempaan meikkiin.

Näyttelijä Kate Hudsonin mielestä teräväpiirtolaatuiset elokuvat tekevät hyvää hänen iholleen. HD-teknologian käyttö elokuvissa tarkoittaa Hudsonin mukaan sitä, etteivät katsojat halua enää nähdä näyttelijöiden kasvoilla paksua kerrosta meikkiä. Blondi kaunotar onkin iloinen saadessaan käyttää kevyempiä tuotteita.

– Nykyään käytämme HD-elokuvien takia kevyempää meikkiä, koska iho halutaan nähdä, Hudson selittää.

Hudson kertookin, että käytössä on meikkivoide, joka peittää hyvin, mutta ei silti näytä paksulta kasvoilla. Hudsonin mielestä kukaan ei halua nähdä näyttelijöiden kasvoilla paksua meikkikerrosta valkokankaalla. Ihon meikkaaminen niin, että se kuultaa meikin läpi, mutta näyttää samalla tasaiselta, onkin Hudsonin mielestä haaste.

Uudet vaatimukset meikkaamisen suhteen ovat kuitenkin näyttelijän mieleen, sillä 33-vuotiaan tähden iho ei kestä enää mitä tahansa.

– Kun työskentelen joka päivä ja joudun käyttämään meikkiä, ihoni herkistyy, Hudson kertoo.

Vaikka Hudson myöntääkin kyselevänsä alan ammattilaisilta vinkkejä työn lomassa, kertoo hän itsekin oppineensa matkan varrella hyviä kauneuskikkoja.

– Muistan kun erään kerran ylläni oli vihreä mohairpusero ja silmäni näyttivät ihan smaragdinvihreiltä, Hudson muistelee onnistunutta värivalintaa.

AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Splash News

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.