Kate Beckinsale, 46, tapailee 24 vuotta nuorempaa muusikkoa – somessa naljailtiin asiasta, Kate sivalsi takaisin

Brittinäyttelijä Kate Beckinsale näpäyttää seuraajalleen Instagramissa.

Los Angelesissa asuva näyttelijätähti Kate Beckinsale, 46, seurustelee 24 vuotta itseään nuoremman muusikon Goody Gracen kanssa. Daily Mail -lehden pääsiäissunnuntaina otetut kuvat paljastivat salasuhteen.

Näyttelijä ei ole vielä itse vahvistanut suhdetta, mutta se ei ole estänyt hänen Instagram-seuraajiaan kommentoimasta suhdetta näyttelijän Instagram-julkaisun yhteydessä. Beckinsale julkaisi seuraajilleen videon, jossa hän yritti saada kissaansa menemään lattiaan teipatun neliön sisälle.

 – Ei mennyt yhtään suunnitelmien mukaisesti. Kertokaa jos tämä toimi teidän kissoillanne ja miksi kissani on rikki, näyttelijä kirjoitti nyt jo poistetun videon kohdalla.

Yksi näyttelijän seuraajista kommentoi ilkeämielisesti liittyen naisen uuteen suhteeseen.

– Kokeilepas jos sinun poikatyttösi suostuu menemään siihen, henkilö kirjoittaa.

Internet-trollin oli ilmeisesti tarkoitus kirjoittaa poikatytön sijaan toyboy, jolla hän viittasi Beckinsalen uuteen mieheen.

Beckinsale näpäytti seuraajalleen takaisin.

– Kokeilepas itse, että osaat kirjoittaa oikein, tähti näpäyttää takaisin.

Beckinsalen Instagram-kommentista kirjoittivat useat brittimediat. Pian julkaisun jälkeen, näyttelijä poisti videon Instagramista.

Beckinsale on yhdistetty 22-vuotiaaseen mieheen jo tammikuusta lähtien. Hän on jättänyt miehen Instagramissa kommentteja viime kuukausien ajan. Kuvat kuitenkin vahvistivat heidän romanttisen suhteensa.

Näyttelijän aiemmat poikaystävät ovat olleen myös huomattavasti kaunotarta nuorempia.

Lähde: InStyle.

Lue myös:

    Uusimmat