Kat Von D: Kihlattuni Jesse James petti minua 19 naisen kanssa

Tatuointitaiteilija Kat Von D paljasti Facebookissa, että hän epäilee ex-kihlattunsa pettäneen häntä peräti 19 naisen kanssa.

Kat Von D uskoo, että hänen entinen kihlattunsa Jesse James petti häntä heidän noin vuoden kestäneen suhteensa aikana 19 kertaa.

– Tänään minä sain selville 19. naisen, jonka kanssa Jesse minua petti viime vuoden aikana, Kat Von D kirjoitti Facebookissa.

Jesse James erosi vaimostaan Sandra Bullockista huhtikuussa 2010. Tuolloin Jamesin väitettiin pettäneen Bullockia useiden eri naisten kanssa.

Myös Kat Von D:tä varoiteltiin Jamesin naistenmiehen maineesta useaan otteeseen, mutta rakastunut tatuointitaiteilija ei halunnut uskoa väitteitä todeksi. Nyt Von D on pahoillaan siitä, ettei hän kuunnellut varoituskelloja.

– Minun olisi pitänyt alun perin uskoa niitä, jotka varoittivat minua Jessestä. Kunpa minun ei olisi koskaan tarvinnut myöntää sitä, että olin väärässä hänen suhteensa, Von D jatkoi.

Syyskuussa 2011 Jamesista eronnut Von D käyneensä pitkään läpi tunteita, joita hänellä oli Jamesia kohtaan.

– Mietin yhä uudelleen ja uudelleen sitä, että mikä olisi paras keino jättää jälkeen kaikki tunteet tuosta myrkyllisestä suhteesta, Von D kertoi.

Lähde: Contactmusic

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja