Kasvispitsa

  • Pohja:
  • 2 dl vettä
  • 25 g hiivaa
  • ½ tl suolaa
  • ½ dl kasviöljyä
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • Täyte:
  • 300 g tomaattimurskaa
  • 1 tl suolaa
  • valkosipulin kynttä
  • 1½ rkl oreganoa
  • sipuli
  • porkkanaa
  • parsakaali
  • punaista paprikaa
  • 2 rkl kasviöljyä
  • 2 dl juustoraastetta

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita joukkoon suola, öljy ja vehnäjauhot. Kohota taikina ja kauli siitä uunipannun kokoinen pohja. Nosta pohja leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota.

Lisää tomaattimurskaan mausteet. Leikkaa porkkanat ja paprika suikaleiksi ja irrota parsakaalin nuput toisistaan. Pehmitä kasvikset öljyssä pannulla ja levitä ne tomaattimurskan päälle kohonneelle pohjalle. Lisää päälle juustoraaste. Paista 250°C 30 minuuttia.

Lue myös:

    Uusimmat