Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

KaRut Avokadorieskat puurosta

Julkaistu 20.04.2012 08:00

Tähän rieskaan käytetään puuroa, jolloin rieskaan saadaan hyvä, pehmeä suutuntuma

Käytä rieskaan esim. tähteeksi jäänyttä aamupuuroa.

Avokadososeen voi tehdä itse tai käyttää guacamolea

Mikäli et pidä mausteisesta rieskasta, käytä guacamolen tilalla omenasosetta

1 uunipellillinen (n. 25 palaa)

5 dl tähteeksi jäänyttä Myllyn Paras KARU Pikakaura-Ruishiutaleista valmistettua puuroa
1 dl guacamolea (tai avokadososetta, suolaa ja pippuria)
1 rkl sitruunamehua
1 muna
2 dl Myllyn Paras Hiivaleipä- tai Ohrajauhoja
100 g appelsiinituorejuustoa
2 rkl avokado- tai rypsiöljyä

Pinnalle:
Myllyn Paras KARU Pikakaura-Ruishiutaleita

Sekoita jäähtyneen puuron joukkoon guacamolea tai avokadososetta, jonka maustat pippureilla ja suolalla mieleiseksi tai käytä omenasosetta, jos haluat miedompaa rieskaa. Lisää myös sitruunamehu, muna, jauhot, appelsiinituorejuusto sekä hieman öljyä.

Levitä taikina uunipellille öljytyn leivinpaperin päälle. Paista 250-asteisen uunin toiseksi alimmalla tai keskitasolla n. 25 min niin, että rieska saa hyvän värin. Leikkaa palasiksi. Rieska maistuu lämpimänä sellaisenaan tai esim. guacamolen, appelsiinituorejuuston tai sitrusmarmeladin kera.

Vinkki: Kokeile myös muihin puuropohjiin, esim. Myllyn Paras Kaura- tai Neljän Viljan Hiutaleista valmistettuun puuroon.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lisää aiheesta:

Paras sienikastike! Helppo ja kermainen soosi Katin ohjeellaGynekologi varoittaa uudesta trendistä nuorten keskuudessa – näitä väitteitä ei pidä uskoaTätä moni mies toivoo, muttei uskalla pyytää – "Ei olla hiffattu kääntää rooleja toisinpäin"Kokeilimme auton ajamista kaihin kanssa – rallilegenda Marcus Grönholm järkyttyi: "Voiko tällaisia olla liikenteessä?"Makeutusaineilla on yhteys muistin heikkenemiseen – näin paljon ikääntyminen kiihtyiSeksuaaliterapeutilta painava viesti: Miehet opetelkaa sanomaan "opeta mua"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 17:25
    Ruoka

    Paras sienikastike! Helppo ja kermainen soosi Katin ohjeella

  • 16:10
    Lifestyle

    Gynekologi varoittaa uudesta trendistä nuorten keskuudessa – näitä väitteitä ei pidä uskoa

  • 15:15
    Miehet

    Tätä moni mies toivoo, muttei uskalla pyytää – "Ei olla hiffattu kääntää rooleja toisinpäin"

  • 14:20
    Silmäsairaudet

    Kokeilimme auton ajamista kaihin kanssa – rallilegenda Marcus Grönholm järkyttyi: "Voiko tällaisia olla liikenteessä?"

  • 12:01
    Sokeri

    Makeutusaineilla on yhteys muistin heikkenemiseen – näin paljon ikääntyminen kiihtyi