Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

KaRut Avokadorieskat puurosta

Julkaistu 20.04.2012 08:00

Tähän rieskaan käytetään puuroa, jolloin rieskaan saadaan hyvä, pehmeä suutuntuma

Käytä rieskaan esim. tähteeksi jäänyttä aamupuuroa.

Avokadososeen voi tehdä itse tai käyttää guacamolea

Mikäli et pidä mausteisesta rieskasta, käytä guacamolen tilalla omenasosetta

1 uunipellillinen (n. 25 palaa)

5 dl tähteeksi jäänyttä Myllyn Paras KARU Pikakaura-Ruishiutaleista valmistettua puuroa
1 dl guacamolea (tai avokadososetta, suolaa ja pippuria)
1 rkl sitruunamehua
1 muna
2 dl Myllyn Paras Hiivaleipä- tai Ohrajauhoja
100 g appelsiinituorejuustoa
2 rkl avokado- tai rypsiöljyä

Pinnalle:
Myllyn Paras KARU Pikakaura-Ruishiutaleita

Sekoita jäähtyneen puuron joukkoon guacamolea tai avokadososetta, jonka maustat pippureilla ja suolalla mieleiseksi tai käytä omenasosetta, jos haluat miedompaa rieskaa. Lisää myös sitruunamehu, muna, jauhot, appelsiinituorejuusto sekä hieman öljyä.

Levitä taikina uunipellille öljytyn leivinpaperin päälle. Paista 250-asteisen uunin toiseksi alimmalla tai keskitasolla n. 25 min niin, että rieska saa hyvän värin. Leikkaa palasiksi. Rieska maistuu lämpimänä sellaisenaan tai esim. guacamolen, appelsiinituorejuuston tai sitrusmarmeladin kera.

Vinkki: Kokeile myös muihin puuropohjiin, esim. Myllyn Paras Kaura- tai Neljän Viljan Hiutaleista valmistettuun puuroon.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lisää aiheesta:

Influenssa kaataa nyt kansaa: Tautikartat hohkaavat punaisina – huippu vasta tulossaPornhub paljastaa suomalaisten katsotuimman pornokategorianItalialaiselle ruoalle harvinainen tunnustusJoulukinkkujen ehdoton ykkönen – ostatko sinäkin?Äidinmaidonkorvikejauhetta vedetään myynnistä – hävitä tuote!Harvinainen tartuntaketju paljastui: Tappava tauti levisi tavalla, joka uhmaa mielikuvituksen rajoja
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen20:45
    Influenssa

    Influenssa kaataa nyt kansaa: Tautikartat hohkaavat punaisina – huippu vasta tulossa

  • Eilen18:59
    Nettiporno

    Pornhub paljastaa suomalaisten katsotuimman pornokategorian

  • Eilen17:54
    Italia

    Italialaiselle ruoalle harvinainen tunnustus

  • Eilen16:44
    Jouluruoka

    Joulukinkkujen ehdoton ykkönen – ostatko sinäkin?

  • Eilen13:59
    Takaisinvedot

    Äidinmaidonkorvikejauhetta vedetään myynnistä – hävitä tuote!