Karu seuraus – Novak Djokovic saattaa menettää kymmenien miljoonien tulot

Tennistähti Novak Djokovic heitettiin pihalle Australian avoimista. The Telegraph kertoo, että nyt Djokovicin sponsoritulot ovat uhattuna, jos hänestä tulee rokotevastaisuuden keulakuva. 

Djokovic joutui lähtemään Australiasta päivää ennen turnauksen alkua pitkän maahantulolupaan liittyneen oikeusprosessin jälkeen. Serbialainen ei ole toistaiseksi kertonut, onko hän ottanut koronarokotteen. Australian avoimiin vaaditaan rokotus, mutta Djokovic sai aluksi poikkeusluvan, joka kuitenkin kumottiin.

34-vuotias tähti saattaa joutua sivuun seuraavastakin Grand Slam -turnauksesta, Ranskan avoimista, jossa myös vaaditaan rokotus koronaa vastaan. Tämän lisäksi Djokovicin sponsorina toimiva vaatejätti Lacoste antoi tiedotteen tilanteesta.

– Aiomme mahdollisimman pian olla yhteydessä Novak Djokoviciin liittyen Australian oleskelun tapahtumiin, yhtiö kirjoitti.

Lacosten sponsorisopimus on Djokovicin arvokkain. Hän tienaa sopimuksesta vuosittain vajaat 8 miljoonaa euroa. Forbesin mukaan Djokovic tienaa vuodessa yhteensä vajaat 36 miljoonaa euroa vuodessa sponsorisopimuksista. The Telegraphin mukaan Djokovic saattaa menettää sponsorisopimukset, jos hänestä tulee koronavastaisuuden keulakuva.

Lue myös:

    Uusimmat