Mainos

Kärsiikö seksielämäsi lapsiperheen kiireistä? Kokeile näitä vinkkejä!

Kun lapsi valvottaa yöt ja juoksuttaa päivät, ei aikaa ja ajatuksia seksille välttämättä ole. Nämä viisi vinkkiä tulevat pariskunnilta, jotka ovat onnistuneet säilyttämään hyvän seksielämän myös lapsiperhearjessa. 

Seksi voi olla viimeisenä mielessä, kun raahaudut univelan ja päivän touhujen jälkeen sänkyyn, mutta seksielämää ei kannata täysin kuopata. Kun vanhemmat rakastavat toisiaan ja nauttivat toistensa seurasta, koko perhe voi paremmin – onnellisilla vanhemmilla on onnellisia lapsia. 

Vaikka petipuuhat eivät tällä hetkellä olisikaan ensimmäisenä tehtävälistallasi, kokeile näitä vinkkejä. 

1. Muista myös muu läheisyys!

Seksin harrastaminen on vain yksi osa seksuaalisuutta, myös läheisyys, koskettaminen ja esimerkiksi yhdessä erikseen vietetty aika on tärkeää (tiedättehän, se hetki, kun luette kumpikin kirjaa omalla puolellanne sänkyä) ovat tärkeitä asioita. 

Älkä ottako paineita seksin harrastamisesta, sillä se kyllä seuraa luonnollisesti perässä, jos annatte romantiikalle ja intiimille läheisyydelle enemmän tilaa elämässänne. 

2. Olkaa rikoskumppaneita

Seksin harrastaminen on huomattavasti helpompaa pariutumisen jälkeen, sillä sinulla on jatkuvasti rakas ihminen vierelläsi, jonka kanssa sitä voit harrastaa – älä unohda sitä, vaikka pienet lapset veisivätkin paljon aikaasi.

Nähkää toisenne rikoskumppaneina ja etsikää yhdessä tilaisuuksia harrastaa seksiä. 

3. Jokainen seksikerta ei ole ihmeellinen!

Muista, ettei jokainen rakastelukerta voi olla kuin kohtaus 50 Shades of Grey -elokuvasta – osa lemmenhetkistänne muistuttaa enemmän Kiviset ja Soraset -leffan komediapätkää ja voit olla varma, että mukana on myös muutama kuolettavan tylsä draamaelokuva. 

Kun hyväksyt tämän, et luo paineita seksielämällenne. Tärkeintä on kuitenkin että rakastatte toisianne ja haluatte nauttia toisistanne ilman suorituspaineita. 

4. Pysykää nuorina!

Kun tapasitte, kaikki oli uutta ja intiimiä läheisyyttä oli paljon. Älkää unohtako tätä, kun avioidutte ja lauantai-ilta kuluu mieluummin sohvalla televisiota katsellen kuin vällyjen välissä. 

Muistakaa pitää pieni ripaus alkuaikojen huumaa mukana pelissä ja tehkää asioita, joita teitte silloin. Parisuhteelle kannattaa pyrkiä jättämään myös lapsista vapaata aikaa – treffeille voi mennä, vaikka olisitte eläneet yhdessä viimeiset 30 vuotta!

5. Ajattele enemmän sitä, mitä kumppanisi toivoo

Useimmiten tiedämme hyvin, mitä itse haluamme ja pyrimme täyttämään omia toiveitamme – mitä, jos pyrkisitkin täyttämään kumppanisi toiveet ensisijaisesti? Myös oma halu on tärkeä, mutta parisuhde on kompromisseja ja yhteisen sävelen löytämistä. 

Video: Heittäytykää villiksi! Millaisia seksivälineitä kotoa kannattaisi löytyä?

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.