Kärpät teki jatkosopimuksen Mikko Mannerin kanssa: "Mamba on rikastuttanut Kärppäyhteisöä omalla persoonallaan"

Jääkiekon Liigassa piikkipaikkaa pitävä Oulun Kärpät on tehnyt jatkosopimuksen Mikko Mannerin kanssa.

Mannerin sopimus jatkuu kevääseen 2021 saakka. Hän on toiminut Kärppien valmennuksessa kaudesta 2013-2014 lähtien. Manner voitti Leijonien apuvalmentajana MM-kultaa tänä keväänä.

– On suuri kunnia jatkaa hienossa yhteisössä. Päätös syntyi sen jälkeen, kun koin, että minulla on vielä vuoden verran annettavaa Oulun Kärpille. OIen nauttinut jokaisesta kaudesta ja kiitollinen aikanaan saamastani mahdollisuudesta, Manner sanoi Kärppien tiedotteessa.

45-vuotias Manner on voittanut Kärpissä apuvalmentajana kaksi mestaruutta ja yhden SM-pronssin. Päävalmentajana Manner johdatti ensimmäisellä kaudellaan oululaiset mestariksi ja viime kaudella tuli SM-hopeaa. Seuran urheilutoimenjohtaja Harri Aho on innoissaan Mannerin jatkosopimuksesta.

– Upeaa, että Mamba teki päätöksen jatkaa Kärpissä. Hän on tehnyt erinomaista työtä ensin apuvalmentajana ja sittemmin vastuuvalmentajana. Mamba on rikastuttanut Kärppäyhteisöä omalla persoonallaan ja valmentanut menestyksekkäästi Kärppäjoukkuetta, Aho sanoi tiedotteessa.

Kärppien kausi jatkuu lauantaina, kun kotihallissa on vastassa Helsingin IFK.

Lue myös:

    Uusimmat