Mainos

Karmivat Tinder-treffit veneellä: Nainen ei päässyt pois – deittikumppani muhinoi toisen kanssa

Naisen hulvaton livelähetys painajaisten Tinder-treffeiltä on katsomisen arvoinen!

Tämän tarinan opetus lienee se, ettei Tinder-treffeille kannata suostua, jos ne järjestetään keskellä järveä.

Kayla-niminen nainen sai kokea tämän kantapään kautta hyväksyessään kutsun lähteä Michiganjärvelle miehen kanssa, joka lopulta ei osoittautunutkaan unelmien prinssiksi. Mies nimittäin hylkäsi Kaylan kokonaan ja alkoi muhinoida toisen tytön kanssa.

Sen sijaan, että Kayla, 24, olisi siirtynyt nurkkaan mököttämään, hän päätti lähettää järveltä virtuaalisen SOS-viestin ja tehdä livelähetyksen karmivista treffeistään.

– Kuinka nopeasti pääsemme rantaan? Vastaus on: emme pääse. Huusin yhdelle veneelle, joka meni tästä ohi. Kerroin heille, että maksaisin sata dollaria, jos he veisivät minut rantaan ja he vastasivat kieltävästi, nainen kertoo.

Kayla paljastaa hieman Aman-nimisen deittikumppaninsa taustoja. Nainen kertoo muun muassa, että Aman oli lähetellyt tälle viestejä kuuden kuukauden ajan, mutta Kayla ei vastannut mitään ennen Amanin ehdotusta lähteä merille. Kayla kertoo, että ensimmäinen nainen, johon hän paatilla törmäsi oli toinen tyttö, joka oli tavannut Amanin Tinderissä. Ja Amanin naisia löytyi vielä muitakin. Hyvä alku treffeille siis!

– Ja nyt hän muhinoi hyvin kauniin brasilialaistytön kanssa. Mutta se on ok. Hän sanoi minulle: "Älä tunne oloasi kiusaantuneksi. Se ei ole kiusallista."

Loppujen lopuksi Kayla pelastettiin painajaisten treffeiltään.

– Minut pelastettiin! Tuolla se vene on kaukaisuudessa. Menen kotiin, tyypit! Menen kotiin! 

Video: Tällaisia lähestymisyrityksiä näkee ihan kuivalla maalla.

Lähde: Rare.us

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.