Karmea tragedia juuri ennen 4-vuotissynttäreitä – pikkupoika tukehtui superpalloon

Pieni tasmanialainen poika kuoli juuri ennen 4-vuotissyntymäpäiväänsä tukehduttuaan superpalloon.

Tasmanialainen perhe joutui kohtaamaan suuren surun heidän poikansa 4-vuotissyntymäpäivien ovella. Viime viikolla, 26. helmikuuta, perhe sai tilaamansa postipaketin, jossa oli erilaisia asioita tulevia juhlia varten. Paketissa oli myös superpalloja.

Leikkiessään pieni 3-vuotias Alby sai superpallon henkitorveensa, ja se esti välittömästi poikaa hengittämästä. Raskaana olevan äidin, Annan, epätoivoisista pelastusyrityksistä huolimatta pieni poika menehtyi vain sekunneissa tämän syliin.

Kolmen lapsen äiti jatkoi poikansa elvyttämistä vielä 16 minuuttia, kunnes ambulanssi saapui – mutta mitään ei ollut tehtävissä.

"Rakas pieni poikamme lensi pois tästä maailmasta"

Anna jakoi suru-uutisen yrityksensä Instagram-sivulle, jossa se on kerännyt jo yli 49 000 tykkäystä ja tuhansia myötätuntoisia kommentteja.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Eilen iltapäivällä, meidän kaunis, kaunis Albymme, rakas pieni poikamme kasvatti siivet ja lensi pois tästä maailmasta. Minuutit kuluvat kuin tunnit ja ammottava aukko elämissämme ja sydämissämme on aivan käsittämätön, julkaisussa kirjoitetaan.

Kaikki eivät kuitenkaan ole olleet yhtä myötätuntoisia, ja Anna kertoo kohdanneensa myös ”loukkaavia ja epätosia oletuksia” tapaukseen liittyen. Äiti kertoo olleensa aivan pojan vieressä tämän leikkiessä superpalloilla ja pallon olleen suurempi kuin filmirulla, joka oli Annan saama lelujen kokosuositus pienille lapsille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Katso kuvat kuolemaan johtaneesta superpallosta selaamalla yllä olevan kuvan keskellä oikeassa reunassa olevasta nuolesta.

"Tämä voisi tapahtua kelle tahansa"

Superpallojen paketissa myös sanotaan, etteivät ne sovellu alle kolmevuotiaille. Menehtynyt Alby oli kuitenkin juuri täyttämässä neljä vuotta.

– Tämä voisi tapahtua kelle tahansa, eräs Instagram-käyttäjä kommentoi.

– En olisi koskaan voinut uskoa, että näin voisi käydä tämän kokoisella pallolla, toinen sanoo.

– Meillä on kaksi, heitin ne juuri menemään. Ei enää koskaan, kolmas kertoo.

– Menimme vasta 4-vuotiaan syntymäpäiville, jossa palkintona oli näitä palloja, eräs sanoo.

Lähteet: News.com.au, Kidspot, Essential Kids, Sun, Instagram

***

0:30

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja