Karmaiseva tragedia lähellä kuninkaallista perhettä – prinsessa Annen koirankouluttajan miestä epäillään vaimonsa murhasta

13:05
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan menettävät kuninkaalliset tittelinsä – mitä se tarkoittaa?

Kuningatar Elisabetin ainoan tyttären prinsessa Annen koirankouluttaja Debbie Zurick menehtyi miehensä ampumana. 

Koirankouluttaja Debbie Zurick, 56, menehtyi lauantaina 22. helmikuuta ampumavälikohtauksen seurauksena. Teosta epäillään Zurickin 67-vuotiasta aviomiestä John Zurickia, joka ampui vaimonsa jälkeen myös itseään. John Zurick jäi kuitenkin henkiin ja hän on tällä hetkellä sairaalassa kriittisessä tilassa.

Aviopari asui talossa, jossa Ison-Britannian pääministeri Boris Johnson asui lapsena. Johnsonin isä asuu yhä tilan naapuritalossa. Pariskunta kasvatti työkseen metsästyskoiria ja he muun muassa kouluttivat 69-vuotiaan prinsessa Annen Sparkle-koiran. Zurickit olivat tiettävästi ystäviä prinsessa Annen kanssa.

Ampuminen tapahtui pariskunnan kotona. Poliisi löysi Debbie Zurickin talon ulkopuolelta erittäin vakavasti loukkaantuneena. Viranomaisten mukaan nainen kuoli tapahtumapaikalla. Poliisi löysi lähettyviltä myös naisen, joka on toiminut tapauksen avaintodistajana. John Zurick löytyi niin ikään ampumisesta haavoittuneena lähistöltä. 

Parin naapurien mukaan Zurickien avioliitto oli vakavassa kriisissä ja Debbie Zurick oli pyrkinyt päättämään sen. 

– He erosivat muutama kuukausi sitten ja Debbie meni hetkeksi asumaan Irlantiin paetakseen sitä kaikkea. 

Zurickien naapurusto on uutisten mukaan järkyttynyt tapauksesta ja osoittanut osanottonsa tragediaa kohtaan. Lähteiden mukaan ampuminen sai kipinänsä siitä, kun Debbie Zurick oli kertonut John Zurickille, että hänellä on uusi suhde toisen miehen kanssa.

Lähde: The Sun​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja