Karleen testaa ammatikseen seksileluja: "Yritän saada orgasmin kolme kertaa yhden session aikana"

9:03
Nykyään seksileluista on tullut huipputeknisiä design-tuotteita, jotka maksavat satoja euroja. Seksivälineitä esittelemässä seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen Kaalimadolta

Karleen Howden, 35, työskentelee Ann Summers -nimisessä yhtiössä. Hänen työnkuvaansa kuuluu muun muassa seksilelujen testaus. Asiasta kertoo The Sun.

Seksi ei ole enää tabu, ja seksuaalisen hyvinvoinnin merkitys kokonaishyvinvoinnin kannalta tiedostetaan. Ei ole häpeä myöntää omistavansa jonkinlaisen seksilelun.

Karleen Howden iloitsee muutoksesta ja siitä, että itsensä tyydyttäminen on nykyään tärkeää. Seksivälineitä testaava Karleen saa paljon kyselyitä työhönsä liittyen. Erityisesti Karleenin ystävät ovat kiinnostuneita tämän työstä.

– Ystäväni ovat uteliaita työstäni ja kyselevät usein, mikä on paras seksilelu. Vastaan mielelläni: olenhan asiantuntija, Karleen kertoo.

Usein ihmiset haluavat myös tietää, käyttävätkö he leluja oikein. Tässä tapauksessa Karleen kehottaa lukemaan tuotteen käyttöohjeet.

– En voi painottaa sitä tarpeeksi. Siitä oppii niin paljon.

Otti työn mielellään vastaan

Ennen nykyistä työpaikkaansa Karleen työskenteli yrityksen kilpailijalla, joten seksilelujen parissa työskentely oli hänelle entuudestaan tuttua. Nainen toimii tällä hetkellä tuotteiden sisäänostajana, jonka lisäksi hän testaa seksileluja työajan ulkopuolella.

– Kun minulle ehdotettiin seksilelujen testaamista, tartuin heti tilaisuuteen. Loppujen lopuksi et voi myydä tuotetta ja olla vakuuttunut sen laadusta, jos et ole testannut sitä, nainen kertoo.

– Annan mielelläni rehellistä palautetta. Jos jokin tuote ei ole hyvä – esimerkiksi se ei ole tyydyttävä, se on liian hidas tai nopea tai kuluttaa patterit liian äkkiä – kerron siitä.

Karleen testaa yleensä yhden lelun viikossa.

– Testaan muun muassa tuotteen pitkäikäisyyttä, kompaktiutta ja tehokkuutta.

– Yritän ajaa kehoni äärirajoille ja saada orgasmin noin kolme kertaa yhden session aikana, Karleen paljastaa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Ihmiset järkyttyvät aluksi

Karleen kertoo ihmisten usein järkyttyvän kuullessaan naisen ammatin.

– En hiivi vessaan kesken työpäivän testaamaan leluja. Työskentelen normaalissa toimistossa, joten se olisi hullua. Testaaminen tapahtuu kotona, työpäivän jälkeen, Karleen selittää.

Työhön liittyy myös ennakkoluuloja.

– Jotkut luulevat, että saan vain orgasmeja päivät pitkät. Seksilelujen testaamista varten täytyy kuitenkin olla oikeanlaisessa mielentilassa.

– Aina ei tee mieli testata leluja, ja se on ihan okei. Minulla on kokopäivätyö ja olen parisuhteessa: joskus haluan vain katsoa sohvalla televisiota, nainen toteaa.

Perhe suhtautuu naisen työhön hyvin

Karleenin miesystävä, Desi Marjolin, suhtautuu naisen työhön hyvin. Pariskunta testaa seksileluja yhdessä silloin tällöin. Karleenin mielestä on kuitenkin tärkeää, ettei pariskunnan seksi tule liian riippuvaiseksi leluista.

– Seksielämämme toimivuus ei nojaa leluihin, nainen sanoo.

Myös Karleenin muu perhe suhtautuu työhön avoimesti. Naisella on neljä siskoa ja äiti, jotka kaikki hyväksyvät hänen työnsä. Karleen antaa heille neuvoja – ja joskus myös tuotteita.

– Annoin äidilleni lantionpohjalihasten vahvistamiseen tarkoitetut kuulat. Hän rakasti niitä.

Seksilelubisnes on kasvussa

Tällä hetkellä Karleenin työpaikalla keskitytään kevään 2020 mallistoihin. Tärkeää on muun muassa tuotteen väri, tuntuma ja muoto.

– Viime vuosien aikana olemme alkaneet kiinnittämään huomiota myös kestävään kehitykseen. Yritämme vähentää pakkausmateriaaleja, jotta emme käyttäisi liikaa muovia.

Erilaisia seksileluja tulee jatkuvasti markkinoille alan kasvun myötä. Jotkut välineet voivat olla noviisin silmään todella hämmentäviä.

Karleen kertoo itse säästyneensä vaaratilanteilta, sillä hän tuntee sekä itsensä että käyttämänsä tuotteet. Aloittelijoiden käsissä haavereita voi kuitenkin syntyä.

– Tiedän yhden naisen, joka käytti klitoriksen ulkoiseen stimulaatioon tarkoitettua vibraattoria sisäisesti. Hän sai tällin, joka kirveli päiväkausia, Karleen kertoo. 

Kierrättää seksilelunsa

Karleen ei pidä kaikkia testaamiaan seksileluja. Sen sijaan hän kierrättää ne.

– Sitä voisi ajatella, että minulla on seksileluja kaikkialla asunnossani, mutta se ei pidä paikkaansa, nainen kertoo.

– Minulla ei yksinkertaisesti ole tilaa säilyttää kaikkia, joten kierrätän ne.

Naisen työpaikka ottaa vastaan käytettyjä seksileluja ja hävittää ne asiakkaidensa puolesta. Myös Karleen hyödyntää tätä palvelua.

– Kaiken kaikkiaan työni on aika mahtavaa, nainen summaa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja