Karita Tykkä saamastaan palautteesta: "Ensimmäistä kertaa tosi moni ymmärtää, kuka minä oikeasti olen"

Seurapiiritähdet juhlissa:  Samppanjaa ja valkoisia vaatteita 1:08

Ex-missi ja hyvinvointiyrittäjä Karita Tykkä on iloinen saamastaan palautteesta kevään suosikkiohjelman jälkeen.

VIDEOLLA: Tunnelmia seurapiiritähtien suosimasta samppanjajuhlasta!

Missikaunotar Karita Tykkä oli mukana kevään suositussa Kaunis elämä -ohjelmassa, joka nähtiin AVAlla. Nainen kertoi ohjelmassa kärsivän siitä, että häntä on pidetty tylsänä ja etäisenä missinä. Ohjelman myötä ihmisille avautui naisen todellinen laita.

– Katsojien palaute on ollut fantastista. Minusta tuntuu, että ensimmäistä kertaa tosi moni ymmärtää, kuka minä oikeasti olen.

– Ihmiset ovat nähneet sen toisen kuvan, kun mitä esimerkiksi lehdet kirjoittavat. Ehkä nyt sen mikä siellä sitten oikeasti on, Tykkä kertoo.

Ohjelmassa mukana olleet missikaunottaret perustivat oman Whatsup-viestiryhmän. Tykälle jäi hyvä mieli kanssasisaristaan.

– Kaunis elämä -ohjelmasta jäi pelkästään hyvä fiilis. Se oli ihana projekti olla mukana. Ollaan kaikkien missien kanssa hyvissä väleissä.

Kesäsuunnitelmissa on työnteko blogin parissa ja 7-vuotiaan Lucan ehdoilla.

– Kun on tuollaisen 7-vuotiaan pojan äiti, niin sehän tarkoittaa sitä, että lapsen ehdoilla on täysin yritetty tehdä töitä. Oltiin uimarannalla, mutta tein samalla läppärillä hommia, kiireinen äiti kertoo.

Poika toivoo omaa koiraa.

– Ei ole tulossa koiraa, eikä ole lapsiakaan tulossa. Tosin meidän poika kyllä haluaisi koiran, mutta ei tähän kiireeseen. Meillä on ollut kaksi koiraa ja ne ovat olleet ihania. Kuitenkin vievät liikaa aikaa tässä arjessa, nainen kertoo.

Hyvinvointivalmentaja kertoi kuulumisistaan Taittinger white party -tilaisuudessa Helsingin Löylyssä 28. kesäkuuta.

Lue myös:

    Uusimmat