Karita Tykkä avautuu alastonkuvasta nousseesta Twitter-kohusta: "Heti kun kysyy viattomasti jotain, on huomionkalastelija"

Karita Tykkä kruunattiin Suomen kauneimmaksi 20 vuotta sitten 3:31

Entinen Miss Suomi Karita Tykkä, 41, joutui kieltolistalle Twitterissä. Syynä oli hänen jakamansa blogipostaus, jonka kuvituksena oli hänestä raskausaikana otettu alastonkuva.

Karita Tykkä kruunattiin Miss Suomeksi 21 vuotta sitten. Katso yllä video aiheesta.

Vuoden 1997 Miss Suomi, hyvinvointivalmentajana työskentelevä Karita Tykkä pitää Rakkaudella, Karita -nimistä blogia.

Tykkä jakoi hiljattain Twitterissä blogipostauksen, jonka kuvituksena oli hänestä raskausaikana otettu mustavalkoinen alastonkuva. Tuon kuvan vuoksi Tykkää estettiin julkaisemasta Twitterissä linkkejä blogiinsa.

Ex-missi kyseli neuvoja asiaan seuraajiltaan, mutta vastauksissa Tykkää syytettiin huomionkalastelusta.

– Se kielto johtui nimenomaan siitä alastonkuvasta. Kyselin sitä ihan vilpittömästi, sillä halusin tietää, että voinko tehdä asialle jotakin, Tykkä kertoi MTV.fille hotelli Helkan kesäjuhlissa Helsingin keskustassa.

– Heti kun kysyy viattomasti jotain, sitä on monien silmissä huomionkalastelija. Mutta siitä ei ollut kyse. Ehkä olen sitten ärsyttänyt joskus joitakin seuraajiani.

Tykän perhe elää tällä hetkellä remontin keskellä.

– Olen siirtänyt kotitoimiston sisätiloista laiturille. Ulkona oleminen tekee työnteosta huomattavasti mukavampaa. Saa kuunnella meren liplatusta ja joutsenia on seurana, Karita kertoo.

– Lukan (Tykän ja hänen aviomiehensä Petri Tykän seitsemänvuotias poika) ensimmäinen kouluvuosi on takana. Se tarkoittaa sitä, että kesäkuussa vielä teen töitä, mutta heinäkuu on enemmän ja vähemmän lomaa. Olemme rempan keskellä, joten voi hyvin olla, että lähdemme ex tempore jonnekin reissuun.

Lue myös:

    Uusimmat