Kari Tapion poika keikalle surusta huolimatta: ”Äidin toive”

Kari Tapion leski Pia Viheriävaara kuoli sunnuntaina. Kari Tapion jalanjäljissä kulkeva poika Jani Jalkanen aikoo viikonloppuna tulkita koskettavia kappaleita surusta huolimatta.

Myöhään tiistai-iltana uutisoitiin Kari Tapion lesken Pia Viheriävaaran kuolemasta.  Iskelmälegendan pojat tiedottivat äitinsä kuolemasta J. Jalkanen Oy:n nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Pia Viheriävaara kuoli yllättäen sunnuntai-iltana ja hänen kuolinsyyksi epäillään sairauskohtausta.

Viimeisenä elinpäivänään Pia oli saanut nauttia tutun syntymäpäiväjuhlilla poikansa Jani Jalkasen tulkinnasta. Jani keikkailee Jani Jalkanen ja Hänen Orkesterinsa kokoonpanon kanssa ja heidän keikkalistaan kuuluu myös Kari Tapion legendaarisia hittejä. Esimerkiksi sunnuntaina keikka oli päättynyt tunteikkaaseen Myrskyn jälkeen -tulkintaan.

Kari Tapiolla ja Pia Viheriävaaralla on kolme poikaa, Joona, Jiri ja Jani Jalkanen. Suruajan myötä Janilla olisi täysi oikeus vetäytyä keikoilta, mutta managerina toimiva Joona kertoo MTV.fille Janin nousevan lavalle jälleen viikonloppuna.

–  Meillä on keikka yksityistilaisuudessa ja kyllä se tehdään. Äitikin haluaisi, että jatkamme musiikin parissa emmekä vain jää kynsiämme viilaamaan. Eteenpäin paahdetaan ja musiikki auttaa, Joona toteaa reippaasti.

Jani Jalkanen kiersi helmi-maaliskuussa kirkoissa Ystävän risti -kiertueella, joten huhtikuussa on onneksi muuten väljempää keikkakalenterissa. Jani Jalkanen & Hänen Orkesterinsa esiintyy viikonlopun jälkeen seuraavan kerran 30. huhtikuuta Kuopiossa.

Jani Jalkanen ja Hänen Orkesterinsa on julkaissut kolme albumia: Matka jatkuu, Isältä pojalle ja Kaikki järjestyy.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja