Kardashianit viettivät todellisen ökyjoulun: "Nyt palaan salaattiin"

Kim Kardashian mursi jään tavatessaan Trumpin 0:54
Kim Kardashian tapasi Donald Trumpin

Kim ja Khloé Kardashian palasivat arkitekemiseen Kardashianien jouluisen ökyjuhlan jälkeen.

Kardashianit juhlivat jokavuotista joulujuhlaansa tänä vuonna erityisen isosti. Tositelevisioperhe siirsi juhlat Kris Jennerin asunnolta Kim Kardashian Westin ja Kanye Westin suuremmalle asunnolle, jonne kärrättiin kasoittain lunta ja koristeita.

People-lehden haastattelemien asiantuntijoiden mukaan noin 1,1 miljoonaa dollaria. Ökyjuhlat ovat kuitenkin enää muisto vain, mitä Kim Kardashianin uudesta Instagram-julkaisusta voi päätellä.

Kim julkaisi tilillään kuvan, jossa hän poseeraa näyttäen kameralle rauhanmerkkiä yhdellä kädellään ja toisessa hän pitelee suurta salaattikulhoa.

– Nyt palaan salaattiin, Kim kirjoitti kuvan oheen.

Kimin pikkusisko Khloé Kardashian kiiruhti vastaamaan kuvaan.

– OMG sama! Khloé kommentoi.

Kardashianien joulujuhlasta ei glamouria uupunut. Kimin ja Kanyen asunnolle oli rakennettu todellinen talvinen ihmemaa, vaikka kaksikko asuukin Los Angelesin auringon alla. Asunnolle kärrättiin valtava määrä tekolunta ja vieraita varten oli rakennettu 10 000 valosta koostuva tunneli, jossa ottaa selfieitä.

Vieraslistaan kuului Kardashianien klaanin jäsenten lisäksi lukuisia viihdemaailman ykkösnimiä. Paikalla olivat muun muassa Jennifer Lopez, SiaParis Hilton, Dave Chapelle, Tyler the Creator ja John Legend, joka lauloi yleisölle joululauluja albumiltaan A Legendary Christmas.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat