Kardashianin perheeltä sokki-ilmoitus: Lopettavat suursuosion saavuttaneen tv-sarjansa!

6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tiesitkö nämä faktat Kardashianeista?

Kardashianin perhe on ilmoittanut Instagram-tileillään lopettavansa Keeping up with the Kardashians -sarjan tekemisen.

Kardashianien perheestä kertova tosi-tv-sarja Keeping up with the Kardashians on tullut tiensä päähän. Asiasta ilmoittivat tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa Instagram-tileillään ainakin Kim Kardashian-West ja Khloé Kardashian.

Kim julkaisi Instagram-tilillään tunteikkaan kirjoituksen sarjan faneille, kuten myös Khloé.

– Raskain sydämin olemme päättäneet tehdä vaikean päätöksen koko perheen voimin ja sanoa hyvästit Keeping up with the Kardashians -sarjalle, molemmat sisarukset kirjoittivat.

Sarjaa on tehty 14 vuotta ja 20 tuotantokautta. Viimeisen tuotantokauden on määrä tulla vuonna 2021.

– Olemme enemmän kuin kiitollisia kaikille, jotka olette seuranneet meitä kaikki nämä vuodet – niin hyvinä kuin pahoina aikoina, kirjoittivat sisarukset ja korostivat vaalivansa sarjan tekemiseen liittyviä muistoja sekä kohtaamisia ihmisten kanssa, joita he ovat kuvausten aikana vuosien mittaan kohdanneet.

Sarja on tehnyt sisaruskatraasta tähtiä maailmanlaajuisesti. Kuopus Kylie Jenner on muun muassa noussut kosmetiikkabisneksellään maailman nuorimmaksi itse omaisuutensa luoneeksi miljardööriksi ja vanhempi sisar Kendall Jenner on nykyisin tuttu näky catwalkeilla.

Alun perin Paris Hiltonin stylistinä ja ystävänä julkisuuteen noussut Kardashian-West kirjoittikin, ettei hän olisi nykyisessä asemassaan ilman perheen elämästä kertovaa sarjaa.

– Ilman Keeping up with the Kardashiansia en olisi tänään siinä, missä nyt olen. Olen todella kiitollinen kaikille, jotka ovat tukeneet minua ja perhettäni kuluneen 14 vuoden aikana. Tämä show on tehnyt meistä niitä ihmisiä, joita me tänään olemme, hän kiteytti.

Kardashianin sisarussarjan vanhin, Kourtney, ilmoitti jo aiemmin jättävänsä sarjan. Tämä taphtui sen jälkeen, kun välit Kimin ja Khloén kanssa kiristyivät.

– Olen kuvannut sarjaa tauotta 14 vuotta, 19 tuotantokautta ja kuusi spin-offia, Kourtney summasi kesällä Voguessa.

– En tuntenut enää itseäni enää tyytyväiseksi ja ilmapiiristä tuli liian toksinen, hän kuvailee viimeisimpiä tuntemuksiaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja