Kanye Westin härskit sanoitukset liikaa – Taylor Swift tulkitsi naisvihaksi

Kardashian-klaaniin itsensä nainut Kanye West julkaisi kappaleen Famous. Ronskit sanat eivät kaikkia, varsinkaan Taylor Swiftiä, miellyttäneet.

Kanye West on ilmoittanut, että hänen seuraava albuminsa the Life Of Pablo ilmestyy perjantaina 12.2.2016. Erityisesti kappale Famous on jo ennakkoon herättänyt myrskyn sosiaalisessa mediassa.

Famous kappaleen sanoissa naimisissa oleva kahden lapsen isä laulaa, että hän voisi vielä kuvitella harrastavansa seksiä Taylor (Swiftin)kanssa. Jatkaen, että koska hän teki sen "vosun" (Taylorin Swiftin) kuuluisaksi.

"I feel like me and Taylor might still have sex / Why? I made that bitch famous.”  - Kanye West, Famous

Sanavalmis nainen ei alistu ainoastaan kuuntelemaan, mitä Westillä on hänestä sanottavaa. Ew.com kirjoittaa sivuillaan, että Swift on kommentoinut mauttomaksi kokemiaan sanoituksia.

– Tiesin, että kappaleessa puhutaan minusta. Koen sanoitukset naisvihapuheiksi. Mutta viimeinen lause siitä, että hän on tehnyt minusta kuuluisan: siitä en etukäteen tiennyt, Swift sanoo ew.comin artikkelissa.

Myös Swiftin edustaja on kommentoinut kohua antaen lisätietoa siitä, miten West oli kappaleensa kanssa Swiftiä lähestynyt.

– Kanye ei soittanut pyytääkseen hyväksyntää kappaleella, vaan pyytääksen Swiftiä mainostamaan tätä kappaletta omalla Twitter-tilillään. Swift kieltäytyi ja samalla varoitti, että hänen mielestään sanoitukset ovat vahvaa naisvihapuhetta. Swift ei myöskään ollut tietoinen tästä "Tein sen vosun kuuluisaksi" -kohdasta sanoituksissa, Swiftin edustaja sanoo Ew.comille.

Myös Taylor Swiftin veli otti kantaa Westin hämmentäviin lyriikoihin. Austin Kingsley Swift julkaisi omalla Instagram-tilillään videon, jossa hän heittää kevätsiivouksen nimissä Kanye Westin suunnittelemat lenkkarit roskakoriin.

Kanye Westin omasta mielestä hän ei ole toiminut sopimattomasti. Ensimmäisenä perusteluna hän käytti taiteilijan sananvapautta ja heti toisena perusteena tuli hänen vaimonsa Kim Kardashianin siunaus sanoituksille.

Kardashianit AVA-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat