Kanye West tyhjensi poikamieskämppänsä

Räppäri Kanye West on myymässä New Yorkissa sijaitsevaa poikamiesboksiaan. Muuttomiehet on jo nähty tyhjentämässä asuntoa.

Hip hop -moguli Kanye Westin ja tosi-tv-tähti Kim Kardashianin esikoinen syntyy pian ja West aikoo ilmeisesti vihdoinkin muuttaa pariskunnan yhdessä ostamaan . West on nimittäin laittanut New Yorkin West Houston Streetillä sijaitsevan asuntonsa hiljaisille markkinoille. Tähden kiinteistönvälittäjä on jo pitänyt kämpässä esittelyä kiinnostuneille.

Asunnosta pyydetään 3,4 miljoonaa euroa ja sen sisustuksesta on paljastettu mielenkiintoisia faktoja. Eteisestä ja olohuoneestä löytyy kaksi Cupido-poika -patsasta, mutta Westin makuuhuoneessa piilee todellinen yllätys. Reilun metrin päässä sängystä on pitkä, kylpyammeen omainen, graniittinen pesu-allas.

Asunnossa on olohuone, kolme makuuhuoneeksi muutettavaa huonetta, joista yhtä West onkin käyttänyt makuuhuoneena ja yhtä elokuvahuoneena. Lisäksi asunnosta löytyy tilava keittiö, jonne mahtuu ruokapöytä, sekä baari, kaksi kylpyhuonetta ja kaksi vaatehuonetta.

West myy myös .


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Lähde: Curbed.com

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja