Kanye West peruutti esiintymisensä viimehetkellä – maksoi ohjelmalle kymmeniä tuhansia

Juontaja James Corden paljasti ohjelmassaan räppäri Kanye Westin tehneen hänelle kalliit oharit.

Kris Jenner ja James Corden kisailivat Cordenin juotaman Late Late Show -keskusteluohjelman osioissa Spill Your Guts or Fill Your Guts, jossa kisailijan täytyy joko paljastaa salaisuus tai syödä pöydästä löytyvää iljettävää ruokaa. Jenner kysyi Cordenilta, miksi Kanye West ei ollut vielä esiintynyt tämän suositussa Carpool Karaoke -osiossa.

Carpool Karaokessa Corden hyppää autoon suositun laulajan tai yhtyeen kanssa ja he laulavat yhdessä vieraan suurimpia hittejä. Cordenia ei tarvinnut suuremmin suostutella vastaamaan kysymykseen, sillä toinen vaihtoehto olisi ollut 1000-vuotiaan kananmunan syöminen.

– Olemme yrittäneet! Hän on perunut kahdesti, ehkä jopa kolmesti, Corden aloitti.

Juontajan mukaan West perui kerran, kun hän oli juuri kääntymässä miehen talon pihaan. Lopulta Corden istui autossaan Westin kotipihalla ilman toivoa, että räppäri astelisi ovestaan ulos.

– Istuin hänen kotinsa ulkopuolella ja he vain sanoivat: "Hän ei ole halutulla vyöhykkeellä. Teemme tämän joku toinen kerta", Corden paljasti.

West ei jättänyt Cordenia kuitenkaan täysin tyhjin käsin. Räppäri lähetti juontajalle pahoitteluna kukkia ja parin hänen omia Yeezy-kenkiään. Corden totesikin, että kengät tulivat kalliiksi, sillä valmisteltu reissu Westin ovelle ei ollut halpa.

– Kengät maksoivat minun ohjelmalleni 45 000 dollaria! Mutta me rakastamme häntä, hän on unelmani! Hän tietää sen, hän on absoluuttinen unelmani ja siksi me odotamme, juontaja kertoi.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat