Kansanedustaja saapuu Linnan juhliin kierrätyspuvussa – helma nähtiin punaisella matolla jo 2011

Linnan juhlissa nähfään tänäkin vuonna ympäristö- ja luontoaiheisia asuja.

Kokoomuksen kansanedustaja Saara-Sofia Sirén saapuu tänä vuonna tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän iltavastaanotolle Itämeri-teemaisessa kierrätyspuvussa, hän kertoo tiedotteessaan.

Puvun suunnitellut Pukuni-ompelimon Saara Toivanen kertoo, että helma on nähty Linnan punaisella matolla jo kertaalleen.

– Tein ensimmäisenä yrittäjävuotenani vuonna 2011 suunnistaja Anni-Maija Finckelle linnanjuhlapuvun. Pukuun sisältyi paljon tunnearvoa, ja se oli minulla edelleen tallessa. Ehdotin Saara-Sofialle, voisimmeko käyttää puvun helman sellaisenaan, Toivanen kertoo tiedotteessa.

Siréniä varten pukuun muokattiin uusi yläosa, josta Toivanen on julkaissut näytekuvan ompelimonsa blogissa. Katso kuva turkoosista puvusta täältä.

– Saaran luomus heijastelee upeasti minulle tärkeitä teemoja: Itämeri, kiertotalous ja resurssien järkevä käyttö, Sirén kehuu.

Ensimmäisen kauden kansanedustaja toimii muun muassa ympäristövaliokunnan jäsenenä, Kokoomuksen ympäristöverkoston puheenjohtajana ja Itämeren parlamentaarikkokonferenssin Suomen valtuuskunnan varapuheenjohtajana.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja