Kansanedustaja saapuu Linnan juhliin kierrätyspuvussa – helma nähtiin punaisella matolla jo 2011

Linnan juhlissa nähfään tänäkin vuonna ympäristö- ja luontoaiheisia asuja.

Kokoomuksen kansanedustaja Saara-Sofia Sirén saapuu tänä vuonna tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän iltavastaanotolle Itämeri-teemaisessa kierrätyspuvussa, hän kertoo tiedotteessaan.

Puvun suunnitellut Pukuni-ompelimon Saara Toivanen kertoo, että helma on nähty Linnan punaisella matolla jo kertaalleen.

– Tein ensimmäisenä yrittäjävuotenani vuonna 2011 suunnistaja Anni-Maija Finckelle linnanjuhlapuvun. Pukuun sisältyi paljon tunnearvoa, ja se oli minulla edelleen tallessa. Ehdotin Saara-Sofialle, voisimmeko käyttää puvun helman sellaisenaan, Toivanen kertoo tiedotteessa.

Siréniä varten pukuun muokattiin uusi yläosa, josta Toivanen on julkaissut näytekuvan ompelimonsa blogissa. Katso kuva turkoosista puvusta täältä.

– Saaran luomus heijastelee upeasti minulle tärkeitä teemoja: Itämeri, kiertotalous ja resurssien järkevä käyttö, Sirén kehuu.

Ensimmäisen kauden kansanedustaja toimii muun muassa ympäristövaliokunnan jäsenenä, Kokoomuksen ympäristöverkoston puheenjohtajana ja Itämeren parlamentaarikkokonferenssin Suomen valtuuskunnan varapuheenjohtajana.

Lue myös:

    Uusimmat