Kansanedustaja avaa Putous-tempaustaan: Zyskowicz 2010-luvulle

Kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo innostui osallistumaan MTV3:n Putous-ohjelmaan sosiaalisen median kautta.

Lauantaisessa Putouksen toisessa jaksossa Vuoden sketsihahmokilpailun hahmot esittelivät erikoiskykyjään. Karim Z. Yskowicz hurmasi tv-katsojat pitämällä sosiaalisen median helpdeskiä Putouksen talent-osiossa. Yllättäen lähetykseen päätyi kansanedustaja Sinuhe Wallinheimon twiittaama kysymys.

– Kansanedustajakaverini Ben Z. on hieman "ujo" tietokoneiden kanssa. Miten saisin hänet tutustumaan SoMe-maailmaan? T. Sinuhe W

Sinuhe nauraa MTV3.fille sunnuntaina, että on saanut paljon positiivista palautetta tempauksestaan. Wallinheimo toivoo kollegansa Ben Zyskowiczin innostuvan ohjelman myötä sosiaalisesta mediasta.

– Aion olla vielä Beniin yhteydessä, sillä hän on hyvin otettu Karimista. Ben ei kuitenkaan ole mikään tietokonenörtti, joten toivottavasti hän saisi tästä sysäyksen opetella käyttämään sosiaalista mediaa.

Wallinheimo kertookin opettaneensa Zyskowiczille muun muassa tablet-koneen käyttöä.

– Ben on huikea verbaalikko, mikä toimisi Twitterissä. Hän voi nyt siirtyä 2010-luvulle tietokoneen käytössä, Wallinheimo naureskelee hyvässä hengessä.

Sinuhe toivookin, että vielä jonain päivänä Ben ja Karim tapaavat toisensa. Karim-faniksi tunnustautuva Wallinheimo listaa hahmon parhaita puolia.

– Karim on erilainen ja ajankohtainen hahmo. Hän tuo hienosti esiin sosiaalista mediaa, maahanmuuttajia ja politiikkaa. Sosiaalisen median käyttö on niin ajankohtaista, että siinä hän on etulyöntiasemassa.

Sosiaalisessa mediassa kuhisee

Karimin ja Sinuhen twiittailu toistensa profiileihin jatkui vielä lähetyksen jälkeenkin:

– Altavastaaja-asema sopii Karim sinulle. Lopussa rinnalle ja sitten ohi. Uuh! Sinuhe tsemppasi twiitillään.

Karim puolestaan oli innoissaan Sinuhen aktiivisuudesta:

– Sinuhe,kiittos osalistumisesta! Me Porissa vieläkin sinua jumaloimme, puhh- kunnon somelainen veskari ja edustaja!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat