Kannattaako työpaikkaromanssi? Raati paljastaa, miten suhteille kävi: "Jätin oman puolisoni hänen takiaan..."

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Oletko ikinä rakastunut/ihastunut/tuntenut vetoa työkaveriisi? Teitkö asialle mitään, alkoiko suhde? Miten se päättyi?" kysyy nimimerkitön.

Näin raati vastasi 

"Olen useampaankin. Olen aina ottanut välimatkaa ja pitänyt taukoa yhteisistä tilanteista. Yhtään työsuhderomanssia ei ole syntynyt. Olen pitkässä liitossa, eikä muutenkaan ole kiinnostanut alkaa säätämään työpaikalla."
– Nainen, 45 parisuhteessa

"Rakastuin varattuun työkaveriin, olin silloin itsekin varattu. Kerroin siitä työkaverille kerran viestillä intensiivisen hetken jälkeen ja aloitimme vuosien salasuhteen. Erosimme tahoillamme ja olemme nyt keskenämme onnellisesti naimisissa."
– Nainen, 44, naimisissa

"Uudessa työpaikassa saunaillassa ihastuttiin työkaverin kanssa. Laakista. Suhde kesti reilun vuoden, olimme kumpikin varattuja. Päättyi, kun vastapuoli töiden jälkeen olusilla lähti naapurinsa matkaan."
– Mies, 70, avioliitossa

Katso myös: Miksi ihminen pettää – voiko pettää, jos rakastaa? "Tähän liittyy hirveän monia asioita" Juttu jatkuu videon alla.

Miksi ihminen pettää rakastaan?"Tähän liittyy hirveän monia asioita" 1:54
Miksi ihminen pettää rakastaan? Jo alkuvaiheessa parisuhteessa pitäisi keskustella asiasta ja luoda omat säännöt sille, mikä suhteessa on pettämistä.

"Päädyin sänkyyn pomoni kanssa pitkään jatkuneen flirttailun jälkeen. Nykyinen mies tietää siitä, sillä tyhmyyttäni menin sen alkuhuumassa kertomaan."
– Nainen, 21, avoliitossa

"Olen kihloissa (nyt jo ex-)työkaverin kanssa."
– Nainen, 35, kihloissa

"Rakastuin työkaveriini. Jätin oman puolisoni hänen takiaan, hän ei kuitenkaan lupauksista huolimatta tehnyt samaa. Suhteemme kesti puoli vuotta ja seksi oli parasta, mitä olen koskaan saanut."
– Nainen, 32, sinkku

Alla näet kaksi seuraavaa kysymystä. Miten vastaisit tähän?

Entä miten vastaisit tähän?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat