Kannabis ehti olla tunnin ajan laillista Kanadassa, kunnes poliisi kirjoitti ensimmäisen sakon sen käytöstä aivan väärässä paikassa

Kanadalaiset juhlivat marihuanan laillistamista 1:58

Kanadasta tuli keskiviikkona ensimmäinen teollisuusmaa, joka on laillistanut kannabiksen viihdekäytön. Nyt paikallinen poliisi muistuttaa, ettei kannabista saa polttaa ajoneuvossa. Asiasta kertoo esimerkiksi CNN.

Video: Kanadalaiset juhlivat kannabiksen laillistamista.

Paikallinen poliisi julkaisi Twitterissä kuvan liikennesakosta noin tunti sen jälkeen, kun kannabiksen vihdekäyttö oli laillistettu. Sakko oli annettu viranomaisen mukaan sen takia, että henkilö oli käyttänyt kannabista ajoneuvossa.

– Joten... tämä tapahtui aikaisin tänä aamuna. Alkoholin tapaan kannabis on laillista – ja alkoholin tapaan sen käyttäminen ajoneuvossasi ei ole, tviitissä kirjoitettiin. 

CBC:n mukaan paikallinen poliisi kertoi, että sakko annettiin yhdeltä aamuyöllä, eli noin tunti sen jälkeen, kun kannabiksen ostamisesta tuli laillista. Viranomaisen mukaan kyseisessä tapauksessa kannabis oli kuitenkin todennäköisesti ostettu laittomasti. 

Lue myös:

    Uusimmat