Kanadalaismies kaahasi ylinopeutta vuokra-Lamborghinilla – joutuu maksamaan kirpeän hinnan toiminnastaan

Näissä kisoissa saat kiihdyttää poliisia karkuun luvan kanssa! 1:25
Katso myös: Oletko aina pohtinut, miltä tuntuisi kiihdyttää poliisia karkuun? Täällä sitä voi kokeilla – ja vieläpä täysin laillisesti!

Kanadalaismies ajoi reilua ylinopeutta vuokra-Lamborghinillaan, minkä seurauksena auto takavarikoitiin kahdeksi viikoksi.

Kanadalaismiehen autonvuokrauksesta tulikin hieman kalliimpi keikka kuin hän kenties oli suunnitellut. Ontariolaismies joutuu maksamaan korvauksia 18 000 Kanadan dollaria, siis noin 12 000 euroa, koska hän jäi kiinni vuokra-autollaan revittelemisestä, kertoo CTV News.

Päätti ajaa 122 kilometrin tuntivauhtia – nopeusrajoitus oli 60km/h

Peelin paikallispoliisin mukaan mies oli ollut "kokeilemassa" vuokraamaansa Lamborghinia. 28-vuotias mies oli ajanut 122 kilometrin tuntinopeutta alueella, jossa nopeusrajoitus on 60 kilometriä tunnissa. Hän jäi kiinni.

Mikäli kuski jää Ontariossa kiinni tämäntyyppisestä ajorikkeestä, hänen ajoneuvonsa takavarikoidaan 14 päivän ajaksi. Tämä aiheuttaa Lamborghinilla rällänneelle melkoisen laskun.

Joutunee pulittamaan 18 000 dollaria

Koska takavarikoitava auto tässä tapauksessa on vuokra-auto, menettää vuokrausyhtiö luonnollisesti tuloja. Auton takavarikon aiheuttaneelle miehelle kertyy maksettavaa melkoinen summa.

Virkavallan mukaan mies joutuukin pulittamaan noin 18 000 dollaria siitä hyvästä, että auto vietiin poliisin säilöön.

Kuvassa Lamborghinia viedään pois. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Mies saanee toiminnastaan myös muunlaisia rangaistuksia, sillä paikallisen lain mukaan yli 40 kilometrin ylinopeus alueella, jolla nopeusrajoitus on alle 80 kilometriä tunnissa, johtaa syytteisiin.

Katso myös: Lähtee se tälläkin! Norjalaisten tuunaama Ford Sierra vetää jäällä 280 km/h:

Huh! Norjalaisten tuunaama Ford Sierra vetää jäällä 280 km/h! 1:00

Lue myös:

    Uusimmat