Kanadalainen teräsmummo, 92, parantui koronaviruksesta: Ritan räväkkä juhlatyyli sai osakseen ihailua somessa – poseerasi rommipullon kanssa

Kanadalainen teräsmummo selviytyi voittajana kahden viikon taistelusta koronavirusta vastaan. Naisen tytär julkaisi Facebook-tilillään kuvia äitinsä juhlatyylistä.

Rita Hickey, 92, parantui koronaviruksesta kahden viikon sairastamisen jälkeen. Ritan tytär Agatha julkaisi Facebookissa pitkän päivityksen äitinsä taistelusta. Samalla hän julkaisi kuvia äitinsä räväkästä juhlinnasta. Asiasta kertoo kanadalainen Freshdaily-sivusto.

– Hän on palannut!!! Hänen upea hymynsä on palannut suurempana kuin koskaan, ja hän on jälleen kerran todistanut olevansa se vahva, rohkea nainen, jonka kaikki tunnemme, Agatha kirjoittaa.

– Viimeiset 14 päivää ovat olleet pelottavia ja itkuntäyteisiä meille kaikille. Emme tienneet, milloin pelätty covid-19-virus saisi hänestä niskalenkin, hän jatkaa.

Agatha kiittää päivityksessä kaikkia, jotka ovat tukeneet heidän perhettään vaikeina aikoina, sekä kehottaa ihmisiä pysymään turvassa. Lisäksi nainen on jakanut kuvia ilakoivasta äidistään. Käsissään Ritalla on rommipullo sekä desinfiointipyyhkeitä. Hän on pukeutunut kirkkaan pinkkiin t-paitaan, jossa lukee “Rökitin covid-19:n!”.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Ihmiset ihastuivat Ritaan

Somessa ihasteltiin Ritaa, ja kommentoijat olivat kiitollisia tämän parantumisesta. Agathan päivitys on kerännyt 389 kommenttia ja 1,4 tuhatta tykkäystä.

– Nämä kuvat pelastivat viikkoni. Maailma tarvitsee positiivisia tarinoita! Mahtava äiti-tytär-tiimi, Diana Keyte kirjoittaa.

– Tämä on mahtava uutinen. Äitisi näyttää ihastuttavalta. Olen todella onnellinen puolestanne, kommentoi puolestaan Cindy Ellis.

Päivityksen alla on lukemattomia vastaavia kommentteja, joissa iloitaan hyvistä uutisista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja