Kamera unohtui päälle: Mekaanikko sai potkut rällättyään asiakkaan Porschella: "V*tun mukava auto!"

0:22

Mahdollisuus viedä Porsche koeajolle houkuttelisi varmasti jokaista, mutta yhdelle mekaanikolle vauhdikas retki maksoi työpaikan.

Pääkuvan video: Porsche-kuskin vaarallinen ohitus oli koitua Petrin kohtaloksi.

Walesilainen Jane Symonds vei autonsa korjaamolle havaittuaan ongelmia sen ohjauksessa. Autoa noutaessaan hän huomasi, että neljäsosa bensasta oli mystisesti hävinnyt. Onnekseen Symonds oli asentanut autoon kojelautakameran, joka paljastikin mekaanikon luvattoman hupiajelun.

Järjetöntä vauhtia maantiellä

Kojelautakameraan tallentuneessa videossa näkyy, että mekaanikko oli päättänyt hieman testata Symondsin Porsche Boxsteria ja ajellut sillä kapeilla maanteillä jopa 140 kilometrin tuntivauhtia.

Luvaton ajelu oli ilmeisesti kuitenkin mieluinen, sillä kolmeminuuttisen videon loppupuolella mekaanikko toteaa ”Tämä on v*tun mukava auto ajaa!"

Symonds ilmoitti asiasta poliisille, ja mekaanikon ajattelematon testiajo johtikin tämän potkuihin.

Voit katsoa Daily Mailin YouTube-videon ajosta alta.


Porsche "pilalla"

Auton omistaja on tilanteesta hyvin järkyttynyt ja kokee, että hänen Porschensa on tahrattu ja ”vahingoittunutta tavaraa”.

– Joku naapureistani olisi voinut nähdä autoani ajattavan noin ja kuvitellut että se olin minä. Se olisi voinut vahingoittaa mainettani, Symonds kommentoi.

Symonds kertoo, ettei halunnut ajaa autoa enää tapahtuneen jälkeen tietäen, että joku oli ajellut hänen autollaan paikallisteillä niin vaarallisilla nopeuksilla.

Symonds maalautti autonsa uudelleen, mikä toivottavasti auttaa häntä pääsemään yli tästä traumaattisesta kokemuksesta.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja