KalPa-kapteeni jakoi vuolasta tunnustusta omilleen – "Pirun ylpeä"

KalPan kapteeni Tuomas Kiiskinen kehui Christian Heljankoa Tappara-välieräsarjan jälkeen 2:48
Näin KalPa-kapteeni Tuomas Kiiskinen perkasi joukkueensa pudotuspelikevään.

KalPan kapteeni Tuomas Kiiskinen oli äärimmäisen ylpeä omistaan Tapparaa vastaan käydyn välieräsarjan päätteeksi.

KalPan hieno pudotuspelikevät ei saa palkinnoksi sitä kirkkainta kruunua, sillä Tappara eteni välieristä finaaleihin otteluvoitoin 4-1.

Ilveksen puolivälierissä pudottanut KalPa pisti Tapparankin aika ajoin ahtaalle, muttei kyennyt kaatamaan hallitsevaa mestaria kuin kerran.

Viides ja ratkaiseva välieräottelu oli edellisten kohtaamisten tapaan tiukka, mutta Tappara vei voiton nimiinsä 3-1. Tämä tarkoitti sitä, että KalPan kohtalona on pronssiottelu.

Pettymyksestä huolimatta KalPan kapteeni Tuomas Kiiskinen antoi omilleen vuolaasti tunnustusta taiston tauottua.

– Tuo kasvu, mikä runkosarjasta tapahtui. Runkosarjan lopussa taisteltiin hienoja voittoja ja alettiin pelaamaan vähän kuin playoff-kiekkoa. Tuli usko omaan tekemiseen. Kun pleijareihin tultiin, jo Vaasa-sarjassa näki, että ollaan oikeassa moodissa, Kiiskinen summaa.

KalPa osoitti kevään aikana, ettei otteluiden aikana koetut takaiskut horjuttaneet joukkuetta.

– Monta peliä tultiin takaa. Välillä kääntyi toiselle kolmannessa erässä, mutta silti tultiin seuraavaan peliin aina vahvempana takaisin. Pirun ylpeä siitä, että henkisesti oltiin nuorena joukkueena valmiina tähän playoff-kiekkoon ja menemään pitkälle. Ihan päätyyn asti rahkeet eivät riittäneet, Kiiskinen sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat