Tänään tv:ssä: Kalle Palander uuden AMG-Mersun ratissa: "Mä en pelkää kenenkään kyydissä niin paljon kuin omassa"

Teknavin 10. tuotantokauden viidennessä jaksossa (ke 21.10. klo 22.40) tavataan vauhdikkaista autoista innostuva Kalle Palander ja testataan uusiutunut BMW X1. Markku Alénin käsittelyssä on puolestaan Subaru-malliston tehoykkönen WRX STI.

Suomen menestynein miesalppihiihtäjä Kalle Palander rakastaa vauhtia ja sporttisia autoja. Palanderin menopelinä on ärhäkkä Mercedes-Benz 45 AMG Shooting Brake.

– Mun vaimo kritisoi, että pitikö hommata tollanen auto. Se luulee kai, että vikittelen naisia tällä, Palander avautuu punaisen AMG-Mersun ratissa.

Ajolenkin aikana paljastuu, että Palander ei ole aivan perinteinen suomalainen mies. Hän nimittäin ei kuvittele olevansa erinomainen kuski.

– Mä olen aika käsi kuski. Mä en pelkää kenenkään kyydissä niin paljon kuin omassani, Palander nauraa.

Markku Alén ja Subaru ovat vanhoja tuttuja rallin maailmasta. Alénin koeajossa Lapin lakeuksilla on rallifiilistä tarjoava Subaru WRX STI.

BMW laittoi uusiksi pienimmän katumaasturinsa. Risto Virtanen testaa, minkälainen on uusi X1.

Useimmat meistä joutuvat lataamaan älypuhelintaan joka päivä. Teknavin elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen antaa vinkkejä akun keston parantamiseen ja näyttää, miten langaton lataus helpottaa älypuhelimen käyttäjän arkea.

Teknavin 10. tuotantokausi esitetään 23.9. alkaen MTV3-kanavalla. Ensiesitys keskiviikkoisin klo 22.40. Pikauusinta sunnuntaisin klo 15.00 MTV3:lla.

Lue myös:

    Uusimmat